2777
2789
عنوان

سوال درباره آی وی اف و کاشت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 100 پست
انشااله که جواب میگیره.بعدشوهرش میگی قند داره نعوظ نداره.چطوری میخواد نمونه اسپرم بده

نمی دونم.حتما یه راهی هست که می فرستن آی یو آی

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
ممنون.انشااله به زودی قسمتت میشه وهمه این دردها یادت میره

انشاءالله ممنون عزیزم😘

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون که درکش میکنی  من اخلاقم کلا طوریه که چون مامانم فوت شده بودند از خواهرام توقع داشتم بیا ...

خدارحمت کنه . نه بابا اینو نمیشه کاریش کرد اصلا. ما قبلا سالی یه بار خونه ش میرفتیم . عید ب عید. همونم دوس نداشت بریم . الان میگم‌برم بهش سر بزنم. باز میگم ولش کن .مهمون دوست نیس استرس نگیره

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
اینو همه میگن عزیزم ادم گاهی میخواد غرورش نشکنه یاچی نمیدونم..تو خلوت خوش حسابی داغونه میفهمم..انشاء ...

اره واقعا اخلاقش خیلی خاصه‌ خیلی عصبیه نمیدونم چرا.. خداکنه باردار بشه به واسطه بچه اروم شه 

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
خدارحمت کنه . نه بابا اینو نمیشه کاریش کرد اصلا. ما قبلا سالی یه بار خونه ش میرفتیم . عید ب عید. همو ...

چرا دوس نداره بری خونش؟ شما ک خواهرشی پس با طایفه ی شوهر چیکار میکنه

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
اره واقعا اخلاقش خیلی خاصه‌ خیلی عصبیه نمیدونم چرا.. خداکنه باردار بشه به واسطه بچه اروم شه 

عزیزم مشکل داشتن خیلی سخته مخصوصا اگر این مدل مشکلی باشه..خدا ب دلش ارامش بده انشاءالله

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
چرا دوس نداره بری خونش؟ شما ک خواهرشی پس با طایفه ی شوهر چیکار میکنه

چون خیلی تنبله مجردم بود دست ب کاری نمیزد. درکل بدش نمیاد منو ببینه. ولی مثلا بخواد میوه بیاره و ظرف بشوره ناراحت میشه. فقط دوس دارع تو خونه ش بخوره و بخوابه و کسی نره . دکترم گفتع بود چون فعالیت نداری باردار نمیشی

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
درکتون میکنم.دعا میکنم برات که مثل من سوپرایز بشی

خداکنه ممنونم عزیزم😘😘😘😘😘

عزیزم مشکل داشتن خیلی سخته مخصوصا اگر این مدل مشکلی باشه..خدا ب دلش ارامش بده انشاءالله

ن حالا کلا قبل ازدواجشم اخلاقش خاص بود😐 ولی خودش همش اذیت میشع. ماهم ک دوس نداریم عزیزمون اذیت شه.

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
آمین

شماهم انشااله به زودی زود باردار میشی.من محرم ها که میشد نذر علی اصعر ورقیه میکردم.اخرین سالی که محرم بود بعدش باردارشدم.سفره رقیه رفته بودم.یکی که قبلا ازاین نذر بچه دارشده بود عروسکای کوچیک دختر وپسر بین کسایی که بچه دارنمیشدن پخش میکرد.من ودخترداییم هردومون عروسک دختر بهمون رسید.هردو باهم همون سال باردارشدیم.یجا باهم دکتر میرفتیم.باهم رفتیم واسه زایمان.هردو هم بچمون دخترشد.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
شماهم انشااله به زودی زود باردار میشی.من محرم ها که میشد نذر علی اصعر ورقیه میکردم.اخرین سالی که محر ...

منم عروسک پسر دادن بهم از همون سفره ولی چن ساله ک منتظرمو خبری نیس💔

چون خیلی تنبله مجردم بود دست ب کاری نمیزد. درکل بدش نمیاد منو ببینه. ولی مثلا بخواد میوه بیاره و ظرف ...

وااای خدای من..حداقل برع باشگاه ب خودش رحم کنه والا بخدا