2777
2789
عنوان

سوال درباره آی وی اف و کاشت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 100 پست
اها.من خواهرم انتقال داده یه هفته س. روم نمیشه چیزی ازش بپرسم‌ استراحت مطلقه. فقط گفت ۲ هفته طول میک ...

میره ازمایش میده اگه مثبت باشه انشاءالله ک هیچی..اگرهم منفی بشه خدایی نکرده داروهاشو قطع میکنه وپریود میشه و دو سه ماه بعد(هروقت خودش صلاح دید)میره واسه انتقال بعدی

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمامیگید هیچ مشکلی ندارید پس با آی یو ای هم میشه.ای وی اف باید دارو بخوری بعد بیهوش میکنن تا تخمک کش ...

من دو تا بچه دارم.

واسه یکی از دوستامه.خیلی ناراحته.دیروز بهش گفتن.واقعا ممنون

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
انشالا ک خدا خودش معجزشو نشونت میده ب طودی❤

ممنون عزیزم..انشاءالله حاجت روابشی

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
من دو تا بچه دارم. واسه یکی از دوستامه.خیلی ناراحته.دیروز بهش گفتن.واقعا ممنون

انشااله که جواب میگیره.بعدشوهرش میگی قند داره نعوظ نداره.چطوری میخواد نمونه اسپرم بده

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
میره ازمایش میده اگه مثبت باشه انشاءالله ک هیچی..اگرهم منفی بشه خدایی نکرده داروهاشو قطع میکنه وپریو ...

ای باباا. الان نزدیک یک ساله میره میاد و کلی سونو و قرص و امپول و ...

منفی بشه داغون میشع

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
خانمای گل لطفا برای منم دعا کنید از دی ماه رفتم کارای انتقال جنین رو انجام دادم ولی هرماه عقب میفته ...

خودت طبیعی باردارمیشی عزیزم.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
ای باباا. الان نزدیک یک ساله میره میاد و کلی سونو و قرص و امپول و ... منفی بشه داغون میشع

درک میکنم ولی هیچیش دست ما نیس ک😔😔😔

انشاءالله ک مثبته..خعیلیا دفعه اول مثبت شدن

درک میکنم ولی هیچیش دست ما نیس ک😔😔😔 انشاءالله ک مثبته..خعیلیا دفعه اول مثبت شدن

خدا کنه .. ولی گفته بودن تخمک هایی ک گرفتن خوب نیس و دوباره باید تخمک بده . اینم گفته بود نمیخوام همونا خوبه. واس همون یکم میترسم ک نشه . ۲ تاانتقال داده

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
ای باباا. الان نزدیک یک ساله میره میاد و کلی سونو و قرص و امپول و ... منفی بشه داغون میشع

سعی کنید بهش روحیه بدین .من اولین انتقالمو خیلی امیدوار بودم منفی شد بعدش روحیمو از دست ندادم بعد ۵ماه دومی انتقالم در کمال ناباروری مثبت شد 

❤️