2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون اسنپ کار می‌کنه یا تو اطرافشون کسی تو این کاره

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 20 پست
روح و روان راننده رو چرا داغون کنه؟

شوهرم اولین کاربودچندسال همش تعمیرگاه بودمسافرکرایه نمی‌داد می‌رفت صندلی ماشین یاخون پریودبودیاادرار هرروزاعصابش خراب وخرابترشدالان قرص اعصاب میخوره کرایه پایین خرج ماشین بالا میگه مسافرها انتظار دارن بریم ازتوخونه سوارشون کنیم کلی طلبکارن و می‌گفت مسافر درخواست سفر میده میری چندکیلومترتابرسی لغو می‌کنه و پشتیبانی هم به یه ورش محل نمیده

توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس  

تو زنجان جواب نمی‌ده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا 🥲

کلا شوهرم سالهای سال با ماشین صفرو کارکرده مسافرمیزده اصلا راضی نبودیم و همش اعصاب خوردیه بقول شوهرم اسنپ کارکردن یعنی قرض گرفتن پول از ماشین یهو میبینی یه چندتومن درمیاری ده برابرش یهوخرج ماشین باید بکنی تهش چیزی نمی‌مونه 

توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس  

شوهرم اولین کاربودچندسال همش تعمیرگاه بودمسافرکرایه نمی‌داد می‌رفت صندلی ماشین یاخون پریودبودیاادرار ...

بله درست شوهر من همه اینا میگفت و از این کار اومد بیرون