2777
2789
عنوان

سوال درباره آی وی اف و کاشت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه .. ولی گفته بودن تخمک هایی ک گرفتن خوب نیس و دوباره باید تخمک بده . اینم گفته بود نمیخوام هم ...

خدابخواد میشه😍انشاءالله ک میشه

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
خاله ی شوهرم بعد از ۳۰ سال چن روز پیش دخترش دنیاد اومد 

مبارک باشه خداحفظش کنه واسشون😍😍😍

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
من لوله هام مشکل داره

من لوله هام مشکل داشت تنبلی داشتم اندومتریوز میوم.شوهرم که داغون.کلا رها کردم ونرفتم دنبال این کارا.خیلی باشوهرم حرف زدم که راضی بشه بریم میکرو کنیم ولی قبول نکرد گفت اگه خدا بخواد خودش میده.حالاکه نمیخواد صلاح نیست نمیام.هفت سال زجر وغم کشیدم یهو خدا معجزشو نشونم داد وسه ماهه بودم فهمیدم باردارم.واسه خدا کاری نداره

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
من لوله هام مشکل داشت تنبلی داشتم اندومتریوز میوم.شوهرم که داغون.کلا رها کردم ونرفتم دنبال این کارا. ...

عزیزم😍😍😍خداحفظش کنه واستون

سخته قبولش ولی بله تاخدا نخواد نمیشه وخدا بخواد هرطوری هست میشه

سعی کنید بهش روحیه بدین .من اولین انتقالمو خیلی امیدوار بودم منفی شد بعدش روحیمو از دست ندادم بعد ۵م ...

اخلاقاش یکم خاصه‌ .زودرنجه ‌ . واس همین مراعات میکنیم.مثلا یه هفته انتقال داده یکی دوبار حالشو پرسیدم اس ام اسی فقط. میدونم زنگ بزنم و برم خونه ش ناراحت میشه ‌ واس همین زیاد ازش نمیپرسم چیزی. ولی تمام حواسم پرته اونه . روز شماری میکنم دو هفته بشع

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
اخلاقاش یکم خاصه‌ .زودرنجه ‌ . واس همین مراعات میکنیم.مثلا یه هفته انتقال داده یکی دوبار حالشو پرسید ...

ممنون که درکش میکنی 

من اخلاقم کلا طوریه که چون مامانم فوت شده بودند از خواهرام توقع داشتم بیان جام😎اونها هم تنهام نزاشتن

❤️
نه استراحت نسبی به من داد دکترم با اینکه تا اخرای۳ماه خونریزی داشتم

خدا بخیر کنه این خواهر منو .. مثلا یکی یه تیکه بهش میندازه .تا یک ماه هر روز حرص میخوره .. کلا ۴۰ کیلوعه . همش درحال حرص خوردنه 

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
عزیزم😍😍😍خداحفظش کنه واستون سخته قبولش ولی بله تاخدا نخواد نمیشه وخدا بخواد هرطوری هست میشه

ممنون.انشااله به زودی قسمتت میشه وهمه این دردها یادت میره

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
اره یکم لجبازی داره فقط. گفت اگ شد ک‌شده اگ نشه دیگ نمیرم و بچه نمیخام

اینو همه میگن عزیزم ادم گاهی میخواد غرورش نشکنه یاچی نمیدونم..تو خلوت خوش حسابی داغونه میفهمم..انشاءالله ک همین دفعه بارداره ونباید دیگه بره

آمین..انشالا منو شما هم ب زودی صاحب اولاد میشیم بدون دردسر😍

انشاءالله😍😍😍😍