فاطمه۱۹۹۹لطفی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 1443 عنوان خانما لطفا بیاید😭😭😭چرا خوب نمیشم😭😭 244 بازدید | 20 پست من عفونت (واژن)کم قبلا داشتم ولی پیگیری نکردم الان دو هفته دل کمرم درد میکنه رفتم دکتر بهم قرص اینا داد مترو ماکس فلوکونازول یه یخچالیم بود الان دو سه روز گذشته فلا ک خوب نشدمکسی اینجوری بوده 🐣💫🦄🌈 1400/02/30 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوثرهستم عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5085 عزیزم منم عفونت دارم نترس چیزی نیس خوب میشی سوزش ادراری هم داری؟ خدایا شکرت
فاطمه۱۹۹۹لطفی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 1443 عزیزم منم عفونت دارم نترس چیزی نیس خوب میشی سوزش ادراری هم داری؟ شما این علائمو داری؟؟من مجردم..نه ندارم ترشحم ندارم 🐣💫🦄🌈
گیلاس_قررمز عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 5640 بعد از پریود که پاک شدی، یه حبه سیر پوست کن.با نخ محکم ببند.قبل از خواب بذار تو واژن.صبح در بیار بنداز دوراگه عفونتت شدیده دو شب اینکارو کن.اگه هر ماه اینکارو کنی اصلا عفونت نمیگیری. سریع هم خوب میشه
teyeb عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2190 واسه من پیش اومده انقد حالم بد میشد ک تب و لرز میکردم دکتر پماد کلینداو مایسین داد و قرص ولی ی هفته طول کشید خوب شدمداروهاتو مصرف کنی زمان میبره ولی دورت و باید بگذرونیانشالله خوب شی رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
فاطمه۱۹۹۹لطفی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 1443 بعد از پریود که پاک شدی، یه حبه سیر پوست کن. با نخ محکم ببند. قبل از خواب بذار تو واژن. صبح در بی ... گلم مجردم 🐣💫🦄🌈
fataneeee عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 1028 طبیعیه فلوکوناز ول مال قارچه فقط خودتو خشک کن داروهاتم مرتب استفاده کن خوب میشی شرتاتم با تو ر مستقیم آفتاب خشک کن استرس خودش عفونت بدتر میکنع خوب میشی منم مجرد بودم دل درد داشتم میترونیدازول میخوردم یه قانونی هست که میگه :هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی
کوثرهستم عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5085 شما این علائمو داری؟؟من مجردم..نه ندارم ترشحم ندارم داشتم،ن عزیز متاهلم من ترشح خیلی زیاد دارم قارچ هم دارم قرص میخورم ولی درمان کامل نشدم خدایا شکرت
فاطمه۱۹۹۹لطفی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 1443 طبیعیه فلوکوناز ول مال قارچه فقط خودتو خشک کن داروهاتم مرتب استفاده کن خوب میشی شرتاتم با تو ر مستقی ... خیلی درد میکنه کمرم دیگ داره نزدیک ۱ ماه میشه 🐣💫🦄🌈
fataneeee عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 1028 خیلی درد میکنه کمرم دیگ داره نزدیک ۱ ماه میشه سونو رفتی پروییدت چطوره یه قانونی هست که میگه :هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی
فاطمه۱۹۹۹لطفی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 1443 سونو رفتی پروییدت چطوره ن ننوشت واسم..سر موقع شدم 🐣💫🦄🌈
fataneeee عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 1028 ن ننوشت واسم..سر موقع شدم ی موقع کیست نداری من مجرد بودم کیستم پاره شده بود خیلی کمر درد داشتم یه قانونی هست که میگه :هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی