2777
2789

تو دیوار پیدا کردم اگهیو منشی وکیل از ساعت ۴ تا ۸ چون نوشته بود احتیاج ی سابقه  گار نداره بازم ازش پرسیدم‌گفت اشوال نداره بیا منم رفتم نزدیک ۶ ۷ تا دختر اومده بودم همشونم درو داف و خوشگل و خفن و باکلاس وکیله ام مسن و باشخصیت بود میخورد ادم خوبی باشه با خودم گفتم این دخترا با این تیپو قیافه ینی لنگ ماهی ۷ تومنن اخه منم با مانتو شلوار اداری و باقیافه ساده و مظلوووم و کم ارایش رفتم از همشون قد کوتاه تر و کوچولو تر🥲🥲🥲یه دختره ام داخل بود یک سالم از من کوچیک تر بود سابقه کار داشت لیسانس داشت بعد داشت میگفت طلاق گرفتم و ماشینم دارم برا رفتو امد مشکلی ندارم بعدم گفت داشتم میومدم تابلوی ساختمانو دیدم حس خوبی گرفتم حس امنیت بهم دست داد و دوست دارم جایی کار کنم که ب خاطر پول  مجبور نشم هر کاری کنم  منم ب خودم گفتم کاش نیمده بودم اخه من دیپلمم بدون سابقه کاری ولی خودش اخه گفت احتیاجی نیست بیا منم عین مظلوما رفتم داخل فقط مشخصاتمو پرسید بعدم گفت برسی میکنم اطلاع میدم ینی از میون اون همه خوشگل کیو انتخاب میکنه؟😭😭💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفرستی برام عزیزم

ذکر استغفار امام صادق(ع) رو میگم ب این صورت ک دو ماه باید هر روز ۴۰۰ مرتبه بگید. اولش هم باید نیت کنید ک میخواهید روزیتون زیاد بشه یا علمتون من از وقتی ک گفتم چندتا پیشنهاد شغلی داشتم. ذکرشم اینه: أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.آمرزش می‌جویم از خدا که معبودی جز او نیست، زنده و پاینده، بخشنده و مهربان، پدیدآورنده آسمان‌ها و زمین، از همه ستم‌ها و جرم و زیاده روی‌ام بر خودم و به سوی او باز می‌گردم. انشالله زود زود ی کار خوب پیدا کنید

ذکر استغفار امام صادق(ع) رو میگم ب این صورت ک دو ماه باید هر روز ۴۰۰ مرتبه بگید. اولش هم باید نیت کن ...

لازم نیست این ۴۰۰ تا رو پشت سر هم بگید باید در ۲۴ ساعت این ۴۰۰ رو بگید

با اعتقاد کامل بگو من قبل از اینکه دوماه تموم بشه ، سرکار رفتم

ذکر استغفار امام صادق(ع) رو میگم ب این صورت ک دو ماه باید هر روز ۴۰۰ مرتبه بگید. اولش هم باید نیت کن ...

عزیزم اجرت با خدا 

میگم‌ شما نمازات رو هم کامل به جا میاوردی و اصلا قضا نمیشد ؟ چون من یکم‌تنبلی میکنم شاید ذکره تاثیر نزاره😁

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول