2777
2789
عنوان

بارداری و بچه دوم

125 بازدید | 9 پست

ی پسره7ساله دارم دوس دارم یکی دیگه بیارم ولی خیلی دودلم چون هم پسرم امسال کلاس اول میره میترسم ضربه بخوره البته همسرم میگه حواسم بهش هست کمک میکنم و مشکل دومم اینه ک توی حاملگی ویارهای خیلی وحشتناکی دارم همش سرم و آمپول باید بزنم خیلی دودل و نگرانم نمیدونم چیکار کنم موندم البته نمیخام تفاوت سنیشون هم دیگع از این بیشتر بشه خیلی پشیمونم ک چرا زودتر اقدام نکردم😩

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

از اینکه تو بارداری قبلیتون ویار داشتی دلیل نمیشه که تو این بارداری هم اینطوری باشی ...منم خودم دوتا بارداریم کاملا متفاوته

میخــــام آسمُون و قِــــرمز کُنم خُورشید و آبــــی ✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد اولی نظری ندارم اما مشکل دومت همه بارداریها شبیه هم نیستن حتی تو یه شخص یعنی اینکه سر اولی ویارت زیاد بود دلیل نمیشه دومیم همونجوری باشه

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
از اینکه تو بارداری قبلیتون ویار داشتی دلیل نمیشه که تو این بارداری هم اینطوری باشی ...منم خودم دوتا ...

دقیقا من سر اولی حالم خوب خوب 

سر دومی مردم زنده شدم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

کلاس اولی سخته باید حوصله سر و کله زدن داشته باشی، اگه احساس میکنی خیلی سخت میشه برات صبر کن سال بعد بهتر از اینه که خودت و بچت ضربه بخورین، منم ویار خیلی بدی داشتم میترسم دوباره حامله بشم