2777
2789

من طبقه پایین خونه پدرشوهرم زندگی میکنم،یک سال نیست یه خونه کوچیک داشتیم،رفتیم یه خونه بزرگتربگیریم پولمون نرسیددادیم رهن،اومدیم اینجا،جاریم ۱۵ساله طبقه دوم میشینه مادرشوهرمم طبقه بالا،جاریم فاجعس همه میدونن،امروزاومده درماروزد،گفتم بله،میگه ایناگیردادن به پول آب،پدرشوهرم هی میگه چراپول آب نمیدی،به توام میگن؟گفتم آره میگن قبض اومده منم به شوهرم میگم میده،برگشته دادوبیدادحق ندارن به من بگن مگه من سرکارمیرم به من چه خلاصه دعوایی درست کرد،پول آب نمیده چهارنفرم هستن،به من ربطی نداره،بقیشو الان میگم

پر بازدید شد برا من دعا کنین 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باعش بگو 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
کلا از نظر من  خیلی بده نزدیک خانواده شوهر زندگی کنی

کلا نزدیک فامیل زندگی کردن اصلا عاقلانه نیس

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎

خوب ابو اون مصرف کرده پولشم باید بده

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خوب ابو اون مصرف کرده پولشم باید بده

والااااااا

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎