2777
2789

سلام دختر من ۴۰ روزشه زردیش ۱۰ هست ..دکتر گفت زردی شیرمادره وتا سه ماهگی از بین میره ..شما شیرتونو قطع کردید ؟چندروز شیرخشک دادین؟همون روزا زردیش اومد پایین ورنگ پوستش روشن شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شیر خودم رو قطع کردم 

یه سه چهار روز بهش فقط شیر خشک دادم 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
زردیش رفت پوستش دیگه زرد نبود؟چندروز بعدش خوب شد

آره  زردیش دیگه خوب شد 

منم خیلی طول کشید زردیش تا اینکه  دکتر گفت  شیر خشک بهش بده 

۳،۴ روز فقط  دادیم خوب شد

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
آره  زردیش دیگه خوب شد  منم خیلی طول کشید زردیش تا اینکه  دکتر گفت  شیر خشک بهش ...

سلام ببخشیدبعدش سینتونوگرفت واینکه برادردسینه چیکارکردین

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍
سلام ببخشیدبعدش سینتونوگرفت واینکه برادردسینه چیکارکردین

آره  سینه ام رو گرفت 

مرتب سینه ام رو از شیر خالی میکردم