2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73438 بازدید | 1685 پست
مرسی فدات شم شماهم انشالله موفق بشید خبر قبولیتو بهم بده اعتراض بززنم یعنی فایده داره؟ 

فدات گلم 

واقعا ناراحت شدم گفتی قبول نشدم 

اره بپرس ببین چجوری اعتراض میزنن اعتراض بزن شاید تاثیر داشت

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
مرسی فدات شم شماهم انشالله موفق بشید خبر قبولیتو بهم بده اعتراض بززنم یعنی فایده داره؟ 

اره الان لینک شو میفرستم خلاصه چیزی ک کم نمیشه تیری در تاریکی ه 

ایشالا رشته تون ادامه میدید کارمندی بانک ک خیلی بهتره قبول میشید

https://www.gums.ac.ir/module/eForms/eFormView/page-6494/index.aspx?frmId=18&ft=0

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم بله حیف شد  اصلا فکرشم نمیکردم دعا کنید کنکور فرهنگیان نتیجه بگیرم 🙇‍♀️

ایشالا قبول میشید اونو 

آرزوی موفقیت دارم براتون 

فدات گلم  واقعا ناراحت شدم گفتی قبول نشدم  اره بپرس ببین چجوری اعتراض میزنن اعتراض بزن ش ...

من امروز متوجه شدم ک از اول ثبت نام ی تحقیقی داشتن

چون من چادری نیستم و پدر و مادرمم کارمندن خیلی تاثیر داشته

چون تو شهر ما میگن رئیسش بیشتر به افرادی ک سطح پایینتری دارن و چادری ان توجه میکنه

چون من نسبتا مطمئن بودم آزمونمو خوب دادم

با این حال باز اعتراض و زدم

من امروز متوجه شدم ک از اول ثبت نام ی تحقیقی داشتن چون من چادری نیستم و پدر و مادرمم کارمندن خیلی ت ...

ببینم اونایی ک ازمونو قبول شدن متاهل ان سه تاشونم درسته؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
ببینم اونایی ک ازمونو قبول شدن متاهل ان سه تاشونم درسته؟

نه یکیشون فقط

ولی یکیشون سرپرست نداره

یکیشونم وضعیت پایینی داره

شماهم شنیدین اینارو؟ یعنی امکانش هست؟ 

حتی ب من گفتن اگه جز سه نفرم میشدی قبولت نمیکردن 

نه یکیشون فقط ولی یکیشون سرپرست نداره یکیشونم وضعیت پایینی داره شماهم شنیدین اینارو؟ یعنی امکانش ...

نمیدونم والا ن نشنیدم من شنیدم اکثرا متاهل هارو برمیدارن تا وقتی ازدواج کرد نره از اون محل بومی 

باز ببین چی میشه نتیجه اعتراض 

ولی ناراحت نباش شاید قسمت تو معلمی هس 😍

نه یکیشون فقط ولی یکیشون سرپرست نداره یکیشونم وضعیت پایینی داره شماهم شنیدین اینارو؟ یعنی امکانش ...

منم چنین چیزایی شنیدم تاهل و سرپرست خانوار اینارو موثره ولی تو آزمون نباید دخیل میکردن شما کار خوبی کردید اعتراض کردید ایشالا موثر باشه اعتراض

دوستان یه نظری هم در مورد وضعیت من بدید

هنوز مصاحبه نرفتیم 

نفر اول قبولی با نمره عقد کرده بوده طلاق گرفته نمیدونم اسم طرف تو شناسنامه اش هست یا نه لیسانس داره 

نفر دوم ک من باشم دیپلم تجربی دارم و متاهلم و فرزند دارم تو همین روستا از اول زندگی کردم تا الان 

نفر سوم خواهر شهیده 31 سالشه)(ولی قبولش کردن) میگن از بنیاد شهید نامه داره ولی شهید جنگی نیست شهید سقوط هواپیماس و لیسانسه اس 

واقعا تو بد گروهی افتادم 😑

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒

خانومی از لحاظ نمره آزمون شما نفر چندم بودی؟ 

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒