2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73435 بازدید | 1685 پست
سلام قبول شدی ؟

سلام آره نوشته بود دعوت شدید بعد تماس گرفتم ک ببین مصاحبه کی ه گفت خیلی طول میکشه حتی یه ماه هم بیشتر چون باید اعتبارسنجی کنیم مدارک اینارو 

مال شما چقدر طول کشیده بود بعداز اعلام نتایج 

و اینکه واسه ما تو سایت زدن ک فقط دعوت شدید ننوشته رتبه چقدر بود یا چه درصدی و... واسه شما زده بود؟

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آره نوشته بود دعوت شدید بعد تماس گرفتم ک ببین مصاحبه کی ه گفت خیلی طول میکشه حتی یه ماه هم بیشت ...

به سلامتی شروع کن خوب بخون برا مصاحبه 

برا مارو به ترتیب درصد نمره از اول به سوم نوشته بودن تو سایت ولی خود نمره رو ک چند شدیم رو نه نزده بودن

حدودا یک ماه نیم اینا طول کشید زنگ بزنن برا مصاحبه بگن بیاید 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
به سلامتی شروع کن خوب بخون برا مصاحبه   برا مارو به ترتیب درصد نمره از اول به سوم نوشته ب ...

عه برا ما هم امیدوارم چنین لیستی بدن 

خیلی طول میکشه پس وقت زیاده 

من امیدوارم دلی ۷۹ هم قبول شه ایشالا خیلی نگران بود 

مصاحبه رو رفتید مرکز استان یا شهرستان ازتون گرفتن؟

عه برا ما هم امیدوارم چنین لیستی بدن  خیلی طول میکشه پس وقت زیاده  من امیدوارم دلی ۷۹ هم ...

انشالله دوتاتونم موفق میشین

اره خیلی طول میدن معلوم نیس فازشون چیه از این همه استرس دادن به ما بیچاره ها 

مرکز رفتیم آموزشگاه بهورزی تبریز

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
انشالله دوتاتونم موفق میشین اره خیلی طول میدن معلوم نیس فازشون چیه از این همه استرس دادن به ما بیچا ...

آره وزرات بهداشت فکر نکنم اینجوری باشه اسخدامیش اینقدر بی برنامه اینا دانشگاه علوم پزشکی چون متولی شه شاید اینجوری درکل ایشالا هرسه نفر قبول شیم خیالمون راحت شه اگه خدای نکرده هم نشد زودتر مشخص ک از بلاتکلیفی دربیایم

ممنون بابت راهنمایا جزوه گزینش هم اگه ندارین من چندتا خرید کردم و چندتا هم اون زمان واسه مصاحبه فرهنگیان دانلود کرده بودم خواستید براتون میفرستم هرجا بگید

آره وزرات بهداشت فکر نکنم اینجوری باشه اسخدامیش اینقدر بی برنامه اینا دانشگاه علوم پزشکی چون متولی ش ...

خیلی ممنون انشالله 

ممنون جوابا بیاد ببینم گزینش دعوتم میکنن نمیکنن اگه لازمم شد اطلاع میدم میفرستین برام 

خیلی ممنون انشالله  ممنون جوابا بیاد ببینم گزینش دعوتم میکنن نمیکنن اگه لازمم شد اطلاع میدم می ...

ایشالا دعوت شید قبول هم بشید چون حقتون ه با توجه به آزمون

ممنونم ازتون  ولی قبول نشدم  اصلا فکرشو نمیکردم اینجوری بشه 😔

عه واقعا متاسفم کاشکی اینجوری نمیشد 

ناراحت کننده بود 

اگه حس میکنید مشکلی تو تصحیح بوده میتونید اعتراض هم بکنید 

ایشالا تو بقیه مراحل زندگی موفق باشید 

ناراحت شدم براتون حیف شد

نه عزیزم قبول نشدم😔😔😔

وای خدا

خیلی ناراحت شدم چرا اینجوری شد اخه 😔😔

میگفتی خوب خوندم گفتم صددر صد قبولی پس 

میخای اعتراض بزن عزیزم 

عه واقعا متاسفم کاشکی اینجوری نمیشد  ناراحت کننده بود  اگه حس میکنید مشکلی تو تصحیح بوده ...

ممنونم بله حیف شد 

اصلا فکرشم نمیکردم

دعا کنید کنکور فرهنگیان نتیجه بگیرم 🙇‍♀️

وای خدا خیلی ناراحت شدم چرا اینجوری شد اخه 😔😔 میگفتی خوب خوندم گفتم صددر صد قبولی پس  میخا ...

مرسی فدات شم

شماهم انشالله موفق بشید خبر قبولیتو بهم بده

اعتراض بززنم یعنی فایده داره؟