2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73455 بازدید | 1685 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبی عزیزم چ خبر برای شماهم اومدن داخل خونتون تحقیق؟ 

سلام عزیزم توخوبی 

ن والا فعلا ک هیچ خبری نیس هیچی 😥

برا کسی اومدن داخل خونه خونه تحقیق کردن ؟؟؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
استارتر یه سوال من ک متولد تهران هستم هم میتونم تو این ازمونش شرکت کنم؟؟

شما باید ببینی بهداشت محلتون بهورز نیاز دارن یا ن 

از بهداشت محل یه پرسجو کن ببین بهورزا کی بازنشسته میشن

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
دوستان یه نظری هم در مورد وضعیت من بدید هنوز مصاحبه نرفتیم  نفر اول قبولی با نمره عقد کرده بو ...

از لحاظ تحصیلی اگه اون خواهر شهیده خیلی بد نباشه احتمالا همونو وردارن یا اون خانومی ک لیسانس داره البته اگه لیسانس بهداشت باشه اینا ولی ناامید نباشید کاشکی هیچ سهمیه ای نبود تا همه به حقشون برسن شما اگه لیسانس بهداشت یا مرتبط داشته باشین شانستون تقریبا برابره با نفر اول و کمتر از نفر سوم ه ولی خب ممکنه بخاطر سن اون خانوم رد کنن اونوقت شما مصاحبه خوب بخون ایشالا قبولی چادری و اینام موثره خیلی 

کدوم استان هستید؟

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
شما باید ببینی بهداشت محلتون بهورز نیاز دارن یا ن  از بهداشت محل یه پرسجو کن ببین بهورزا کی با ...

ببخشید یه سوال داشتم ازتون برا دادن مدارک چند روز وقت به شما دادن و اینکه چقدر بعد تکمیل مدارک برا مصاحبه بهتون زنگ زدند؟

ببخشید یه سوال داشتم ازتون برا دادن مدارک چند روز وقت به شما دادن و اینکه چقدر بعد تکمیل مدارک برا م ...

مدارک رو برا گزینش میگن تحویل بدین نه مصاحبه 

برا مصاحبه همون روز اول ک ثبت نام کرده بودم هر چی گفته بودن برده بودم گذاشته بودن داخل پرونده ام

استارتر یه سوال من ک متولد تهران هستم هم میتونم تو این ازمونش شرکت کنم؟؟

اگه سن و مدرک لیسانس بهداشت یا درصورت نبود متقاضی دیپلم داشته باشید میشه و سنتون هم با لیسانس زیر ۲۶ یا ۲۸ بود فک کنم باید باشه و برا دیپلم ۲۴ 

ولی مهم ترین شرط اینه بهداشت محلتون نیرو بخواد و دانشگاه علوم پزشکی استان اطلاعیه بده و بعدش میتونید شرکت کنید البته مناطق هم جوار هم اگه نیرو نداشته باشن میتونید 

مدارک رو برا گزینش میگن تحویل بدین نه مصاحبه  برا مصاحبه همون روز اول ک ثبت نام کرده بودم هر چ ...

پس چرا اینا از ما تو این مرحله مدارک حضوری گرفتن مرحله قبل اپلود کردیم مصاحبه هم هنوز نرفتیم 

چند روز بعد تحویل مدارک ازتون گزینش گرفتن البته اگه گرفته باشن

پس چرا اینا از ما تو این مرحله مدارک حضوری گرفتن مرحله قبل اپلود کردیم مصاحبه هم هنوز نرفتیم  ...

فرق میکنه مراحل هر استان دیگ 

الان ازتون مدارک خواستن ؟ چیا خواستن ؟ 

هنوز نگفتن ک جوابارو فعلا مرحله تحقیقاا محلی ام نمیدونم انجام شده یا ن 

فرق میکنه مراحل هر استان دیگ  الان ازتون مدارک خواستن ؟ چیا خواستن ؟  هنوز نگفتن ک جوابا ...

چندتا کپی مثه شناسنامه کل صفحات کارت ملی و برا آقایون کارت پایان خدمت یا معاف و عکس و اصل آخرین مدرک تحصیلی و گواهی بومی بودن 

از شما تو کدوم مرحله آزمایش گرفتن؟

فرق میکنه مراحل هر استان دیگ  الان ازتون مدارک خواستن ؟ چیا خواستن ؟  هنوز نگفتن ک جوابا ...

اون روز بهتون نگفتن کی بهتون نتیجه رو اطلاع میدیم؟

چندتا کپی مثه شناسنامه کل صفحات کارت ملی و برا آقایون کارت پایان خدمت یا معاف و عکس و اصل آخرین مدرک ...

همه ی این مدارکارو از ما قبل ازمون گرفته بودن 

فعلا نگرفتن همون مرحله گزینش فک کنم ازمایش اینام بگیرن