2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73401 بازدید | 1685 پست
خواهش میکنم چیزی نیست اینا آره میشه ولی جریمه رو ازت میگیرن سیستمش اینطوریه مثلا ۱۵ سال تعهد داری ...

ببخشید استاتر واقعا میگیرن جریمه رو خب کار کردم مثلا ۵ سال و دیگه اخه من پرسیدم از اموزشگاه گفتم اگه بخوام ۳ سال بعد نرم سرکار انصراف بدم میشه گفت چه اشگال داره اره میشه بعدش گفت با دپیلم کجا میخوای استخدام بشی 

جریمش زیاد میشه که اونطوری 

سلام کاربر عزیز . من میخام ازمون بهورزی ثبت نام کنم با مدرک دیپلم .لطفا میشه یکم اطلاعات بدی بی زحمت ...

آزمونش ۶۰ تا سواله معمولاً (همشون دقیق تو دفترچه ثبت نام نوشته)

از ادبیات زبان انگلیسی و معارف اسلامی هرکدوم ۲۰ تا با ضریب یکسان 

سطح سوالات متوسط رو به پایینه با توجه به معلوماتت به نسبت سوالتت کنکور

استاندارد استخدامیه و مثه بقیشون

بهتره اول کتاب بخونید بعد نمونه سوال استخدامیارو مخصوصا علوم پزشکیا و وزارت بهداشت 

البته بعضی از بچه ها فقط نمونه سوال میزنن و جزوات کتاب استخدامیا که بهره وری این روش کمتره

سوال تکراری هم میاد مخصوصا اگه خیلی نمونه سوال کار کنید 

اینا یه توضیح اجمالی بود دقیقشو تو تلگرام گفتم بچه هام هستن کمکتون میکنن سوال دقیق تری هم داشتید بپرسید من اینجا جواب میدم تلگرام فعالیتی ندارم دیگه 

https://t.me/BehvarziGp/86636

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید استاتر واقعا میگیرن جریمه رو خب کار کردم مثلا ۵ سال و دیگه اخه من پرسیدم از اموزشگاه گفتم اگه ...

دقیق متوجه بخش اول حرفاتون نشدم 

الان بهشون بگید بعدا میخواید انصراف بدید آموزشگاه معمولا خیلی بهشون برمیخوره و ممکنه تو استخدامتون تجدید نظر هم کنن حالا این مورد نمیدونم چرا به این راحتی گفتن

خودشون هم بخوان نگیرن بازم قانونا استان فشار میاره و..

مگر دیگه شرایط خاص که من ندیدم

قدیما ولی تعهد کمتر بود و تموم میشد زود کسی انصراف میداد مشکلی نبود و..

ببخشید استاتر واقعا میگیرن جریمه رو خب کار کردم مثلا ۵ سال و دیگه اخه من پرسیدم از اموزشگاه گفتم اگه ...

جریمه ۳ سال سرکار بری از ۱۵ سال ۲۰ درصد کم میشه حداقل بالا صد تومن میمونه از جریمه

دقیق متوجه بخش اول حرفاتون نشدم  الان بهشون بگید بعدا میخواید انصراف بدید آموزشگاه معمولا خیلی ...

میخواستم بپرسم قبول شدم یا نه گفتم مدارک دادم گفت پس مدارک دادی زیاد نگران نباش   گفتم دانشگاه چی تکلیفم مشخص بشه گفت مرخصی بگیر تا ادر ماه 

ولی گفت نمیتونی دانشگاه بری اصلا هیچ موقع یکم نگران شدم بعد گفتم اگه شرایط نشد مثلا ۴ سال بعد نتونستم برم سرکار چی گفت انصراف میدی که نمیدی الان میگی این حرف و 

ینی ممکن بهشون بربخوره 😔

فک کنم خوابید  من پیام قبولی برام اومد ده دقیقه قبل بعدش تماس هم گرفتم گفتن هنوز مرحله راست آز ...

سلام ببخشید منم برا بهورزی ثبت نام کردم باید آزمون بدم میشه بگین برا آزمون بهورزی دیپلم چی بخونم شما چی خوندین؟

میخواستم بپرسم قبول شدم یا نه گفتم مدارک دادم گفت پس مدارک دادی زیاد نگران نباش   گفتم دانشگاه ...

نه اونقدر حساس نباشید ولی چیزی که گفتم گوش کنید زیاد درمورد این مطالب با اونا مشورت نکنید مخصوصا تا زمانی که قبولیتون قطعی نشده 

سلام وقتتون بخیر امکانش هست از تبریز کسی که تو دوره هست اگر میشناسید معرفی کنید🙏

متاسفانه من قبلا چند نفری میشناختم الان در ارتباط نیستیم 

مشکلتون اگه قابل گفتنه و خصوصی خواستید بگید شاید تونستم کمک کنم

سلام ببخشید منم برا بهورزی ثبت نام کردم باید آزمون بدم میشه بگین برا آزمون بهورزی دیپلم چی بخونم شما ...

اول از همه بهتون بگم هیچ چیز نیاز نیست از کسی بخرید چه برا مصاحبه چه آزمون و گزینش همه چی تو اینترنت و کانال و گروه ها هس منم جمع آوری کردم گذاشتم نگران نباشید 

هرکی هم بهتون گفت سوال بهورزی میدم بهتون و.. چهارتا نمونه سوال الکی مال علوم پزشکیاس بهتون میده و نیست اونا گول نخورید 

آزمونش ۶۰ تا سواله معمولاً (همشون دقیق تو دفترچه ثبت نام نوشته)

از ادبیات زبان انگلیسی و معارف اسلامی هرکدوم ۲۰ تا با ضریب یکسان 

سطح سوالات متوسط رو به پایینه با توجه به معلوماتت به نسبت سوالتت کنکور

استاندارد استخدامیه و مثه بقیشون

بهتره اول کتاب بخونید بعد نمونه سوال استخدامیارو مخصوصا علوم پزشکیا و وزارت بهداشت 

البته بعضی از بچه ها فقط نمونه سوال میزنن و جزوات کتاب استخدامیا که بهره وری این روش کمتره

سوال تکراری هم میاد مخصوصا اگه خیلی نمونه سوال کار کنید 

اینا یه توضیح اجمالی بود دقیقشو تو تلگرام گفتم بچه هام هستن کمکتون میکنن سوال دقیق تری هم داشتید بپرسید من اینجا جواب میدم تلگرام فعالیتی ندارم دیگه

زبان کلید آزمونه معمولا و خیلی جلو مبندازتتون اگه زبانتون خوب باشه چون اکثرا بچه ها ضعف دارن مخصوصا اگه لغتتون قوی باشه گرامر هم پوشش میتونه بده تا حدی

آزمون ۶۰ درصد تاثیر داره مصاحبه تخصصی ۴۰ درصد پس خوب براش آماده شید از لحاظ عملی هم چون تو مصاحبه به فردی که آزمون خوب داده دید بهتری دارن پس تاثیرش بیشترم میشه 

https://t.me/BehvarziGp/86636