2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73405 بازدید | 1685 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام آره دوره آموزشیم الان ممنون پرسیدید

اها چه خوب... مبارکت باشه حتما لیاقتشو داشتی 

چندسالته؟ 

منم برای بهورزی ثبت نام کردم اخر ماه آزمونه.... 

متقاضی هم زیاده منم نمی دونم چی بخونم-- 

کمکم میکنی؟! 

یه صلوات برام بفرست زندگیم رو به راه بشه ممنونتم ( : ♥️ همیشه عشق باشد              همیشه برکت
نه بهورزی قراردادیش با همه جا فرق میکنه چون دوره آموزشی داره و..و به این راحتی کسیو اخراج یا جاش کسی ...

ممنون بابت توصیحاتتون واقعا 

فقط اگه من بعد ۳ سال بعد اموزش در حین کار کردن  بخوام انصراف بدم میشه جریمه هم میگیرن ؟

اها چه خوب... مبارکت باشه حتما لیاقتشو داشتی  چندسالته؟  منم برای بهورزی ثبت نام کردم اخ ...

خیلی ممنون لطف دارید 

۲۳

برا آزمون یکم بالاتر توضیح دادم 

اگه دیپلمید فقط دروس عمومی شامل زبان ادبیات و معارف اسلامی سوال میاد بهتره اول کتاب بخونید بعد نمونه سوال استخدامی مخصوصا وزرات بهداشت بزنید سطح سوالا متوسطه و راحت میشه خوب جواب داد 

از جزوه بعضی کتابای استخدامی هم میتونید استفاده کنید 

۶۰ تا سواله معمولا نمره منفی نداره(اگه داشته باشه تو دفترچه مشخص میشه) نمره قبولی بستگی به عملکرد رقباتون داره سه برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه میشن 

زبان خیلی تعیین کنندس چون اکثر بچه ها ضعیف میزننش. 

ضرایب دروس هم باهم یکسانه و فرقی نمیکنه 

بازم سوالی داشتید جزئی تر بپرسید میگم

اینم لینک توضیحات و تکمیلی و نمونه سوالاتی که داده

بودم برا بچه ها 

https://t.me/BehvarziGp/86636

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
ممنون بابت توصیحاتتون واقعا  فقط اگه من بعد ۳ سال بعد اموزش در حین کار کردن  بخوام انصراف ...

خواهش میکنم چیزی نیست اینا

آره میشه ولی جریمه رو ازت میگیرن

سیستمش اینطوریه مثلا ۱۵ سال تعهد داری به همون نسبتی که تعهدتو گذروندی از جریمت کم میشه 

مثلا ۵ سال کار کنی یک سوم جریمه کم میشه بقیشو میدی و..

خیلی ممنون لطف دارید  ۲۳ برا آزمون یکم بالاتر توضیح دادم  اگه دیپلمید فقط دروس عمومی شا ...

تلگرام ندارم... روبیکا دارید شما؟ 

یه صلوات برام بفرست زندگیم رو به راه بشه ممنونتم ( : ♥️ همیشه عشق باشد              همیشه برکت
خیلی ممنون لطف دارید  ۲۳ برا آزمون یکم بالاتر توضیح دادم  اگه دیپلمید فقط دروس عمومی شا ...

سلام مجدد

این زبان که گفتی سوالاشم انگلیسی اند مثل کنکور؟؟؟  بیشتر درباره چی امده بود؟؟

من که کلا زبان شوتم بنظرت کلمه بخونم میشه ازش بزنم یا قواعد هم میاد؟؟

تلگرام ندارم... روبیکا دارید شما؟ 

نه من روبیکا ندارم

بعد اونا تو گروه تلگرامه واسه همین ارسال ایناش سخته و اینجام قابلیت ارسال فایل نداره وگرنه میدادم

سلام مجدد این زبان که گفتی سوالاشم انگلیسی اند مثل کنکور؟؟؟  بیشتر درباره چی امده بود؟؟ من که ...

اره سوالاشم انگلیسیه 

نگاه کنید اگه شما تو. زبان جمله زیاد دیده باشیدو لغتتون خوب باشه احتمال اینکه یه چیزو شانس درست بزنید بیشتره اما خب برا درصد بهتر گرفتن قواعد هم باید بلد باشید زبانش راحته اول خوب خوب لغات اون سه سال بخونید بعد قواعد درصد خوبی میگیرید ولی تمرین خیلی مهمه سوالای زبانش سخت نیست معمولا

اره سوالاشم انگلیسیه  نگاه کنید اگه شما تو. زبان جمله زیاد دیده باشیدو لغتتون خوب باشه احتمال ...

سلام کاربر عزیز . من میخام ازمون بهورزی ثبت نام کنم با مدرک دیپلم .لطفا میشه یکم اطلاعات بدی بی زحمت .اینکه سوالاش چی بود مصاحبش و....ممنون میشم