2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73405 بازدید | 1685 پست
توروخدا میشه جواب بدید چرا من میزنم همون کارت ورود ب جلسه میاد شما مطمئنید؟ 

اره برا منم همین میاد نگران نباشید فردا شماره همون مرکزی ک تو دفترچه بود مال صومعه سرا تماس بگیرید اصلا نگران نباشید اون بهتون میگه چون سه برابر ظرفیت ه حتما من باید دعوت میشدم چون دونفریم پس سایت مشکل داره هنوز برا بعضیارو اعلام نکرده پس نگران نباشید منم استرس داشتم اولش 

خوب شد قبل خواب اومدنم اینجا 

نه برا منم همون اطلاعات قبلی ه

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
اره برا منم همین میاد نگران نباشید فردا شماره همون مرکزی ک تو دفترچه بود مال صومعه سرا تماس بگیرید ا ...

ایشالا ک یا بیدارید یا صبح زود بیاید چک کنید از نگرانی دربیاید 

ایشالا ک شما هم قبول شدید من فردا واسه خودم زنگ میزنم به شماره شهرستان م هرچی گفتن به شمام میگم 

شما هم اگه اون شماره ور دارید تماس بگیرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما قبول شدید؟ 

ببخشید من آنلاین نبودم وگرنه حتما جواب میدادم یه وقفه ای پیش اومد داشتم میخوابیدم گفتم یه سر بزنم فکر کردم خوابید شما 

استرس نداشته باشید ایشالا ک قبول میشید 

من فردا تماس گرفتم بهتون خبر میدم

برا منم همونی اومد ک برا شما اومد کلا دانشگاه گیلان کاراش همینجوری مزخرفن زمان کارت ورود به جلسه هم همینجوری بودن جواب اینقدر دیر اومده باز بامبول در اومده

ببخشید من آنلاین نبودم وگرنه حتما جواب میدادم یه وقفه ای پیش اومد داشتم میخوابیدم گفتم یه سر بزنم فک ...

خیلی ممنونم واقعا 

یهو گفتید استرس گرفتم

فقط اینکه شما از جای مطمئن شنیدید ک جوابا اومده یا ن؟ 

خیلی ممنونم واقعا  یهو گفتید استرس گرفتم فقط اینکه شما از جای مطمئن شنیدید ک جوابا اومده یا ن ...

اره کاملا مطمئن ه کانال خبری ه برا بهورزی گیلان واسه یکی دو نفر هم اس ام اس اومده دعوت به مصاحبه شدن ولی شما هم به خانه بهداشت زنگ بزنید اگه شماره مرکز شهرستان ندارید و شماره ازشون بگیرید یا اگه خودشون میدونن ازشون ببپرسید 

درکل استرس نداشته باشید اروم باشید نتایج امروز انگار اعلام شده بودن نزدیک ظهر مثه کارت لابد برا بعضیا دیر میاد و ما دیپلم بودیم شاید دیرتر بیاد 

ایشالا قبول شید 

من فردا بعد تماس بهتون خبر میدم

اره کاملا مطمئن ه کانال خبری ه برا بهورزی گیلان واسه یکی دو نفر هم اس ام اس اومده دعوت به مصاحبه شدن ...

باشه خیلی ممنونم ازتون لطف کردید اطلاع دادید

منم تماس میگیرم بهتون اطلاع میدم

باشه خیلی ممنونم ازتون لطف کردید اطلاع دادید منم تماس میگیرم بهتون اطلاع میدم

فک کنم خوابید 

من پیام قبولی برام اومد ده دقیقه قبل بعدش تماس هم گرفتم گفتن هنوز مرحله راست آزمایی مدارک مونده و طول می‌کشه صددرصد 

شما هم منتظر بمونید اس ام اس ک براتون اومد بعد تو سایت هم میزنن قبولی رو

و حتی اگه قبول نشدید اونا نقص مدارک داشته باشن برای شما شانس هستش

فک کنم خوابید  من پیام قبولی برام اومد ده دقیقه قبل بعدش تماس هم گرفتم گفتن هنوز مرحله راست آز ...

بسلامتی انشالله یعنی دعوت به مصاحبه شدید دیگ ن؟ 

الان تو سایتم اسمتون اومد؟ 

یعنی باید منتظر پیامشون باشم🙇‍♀️

بسلامتی انشالله یعنی دعوت به مصاحبه شدید دیگ ن؟  الان تو سایتم اسمتون اومد؟  یعنی باید م ...

اره پیام اومد تو سایت هم وقتی اطلاعات وارد کنید بعدش پیام دعوت به مصاحبه شدید میاد شما باز چند بار امتحان کنید یا اگه نشد تماس بگیرید با بهداشت محل بپرسید اگه هم نشد ک ناامید نباشید شاید رقیباتون نقص مدارک داشتن 

اره دعوت به مصاحبه شدم 

امیدوارم برا شمام به زودی اس ام اس بیاد خیالتون راحت شه

اره پیام اومد تو سایت هم وقتی اطلاعات وارد کنید بعدش پیام دعوت به مصاحبه شدید میاد شما باز چند بار ا ...

سلام قبول شدی ؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
اره پیام اومد تو سایت هم وقتی اطلاعات وارد کنید بعدش پیام دعوت به مصاحبه شدید میاد شما باز چند بار ا ...

کی هس مصاحبه ات؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
بسلامتی انشالله یعنی دعوت به مصاحبه شدید دیگ ن؟  الان تو سایتم اسمتون اومد؟  یعنی باید م ...

سلام چیشد عزیزم قبول شدی توام ؟