2777
2789
عنوان

دعوا با برادر شوهر 😩

276 بازدید | 10 پست

خسته شدم بخدا دوتا برادر شوهر کوچیک دارم یکی ۱۳ساله یکی ۶ ساله واااااای کاشکی بچه دار نمیشدم😔

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم ۱ سالشه از اونا خیلیییی اذیت دیده اونا رو نمیخواد اونام میبینن جیغ و گریه میکنه از سرلج بیشتر فشارش میدن و محکم لپاشو میکشن که چشماش از گریه قرمز بشه 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
😒

بخدا جای من بودین این شکلکو نمیفرستادین

چه اختلاف سنی ای

من نمیدونستم آخر پیری بچه زاییده والا قبول نمیکردم وصلت باهاشو اعصاب نمونده واسم 

من نمیدونستم آخر پیری بچه زاییده والا قبول نمیکردم وصلت باهاشو اعصاب نمونده واسم 

والا مردم شانس دارنا الان دختر ۲۰ ساله به زور باردار میشه بعد تو اون سن دوتا بچه کوچیک داره خیبی حوصله داره 😂

💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK
والا مردم شانس دارنا الان دختر ۲۰ ساله به زور باردار میشه بعد تو اون سن دوتا بچه کوچیک داره خیبی حوص ...

آره والا رحمش خیلیییییی فعاله از فعالم اون ورتر همه بچه هاشم به جز دوتای بزرگ رو نخواسته باردار شده😅🤣🤭زود پز از این کُندتره🤣