2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

147 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من الان ۲۵ سالمه یک ماهه اقدامم .دوست دارم زودی بچه دارشم دکتر رفتم فولیک اسید مصرف میکنم 

میخام بدونم برا بارداری چ اقداماتی بکنم تا زود باردار بشم بخور و نخورها چیه

و سوال مهمترم اینه شنیدم برا باردار شدن باید قبل از بارداری گرمی مصرف بشه وقتی اقدام دارم تو زمان  بعدتخمک گذاری  چی بخورم یا نخورم .. چون شنیدم استرس و اهمیت زیاد به بارداری  و چشم انتظاری نتیجه ی منفی میده پس چجور هم بهش فکر نکنم هم تغذیه ی صحیح داشته باشم آخه ماه قبل اصلا میترسیدم بعد تخمک گذاریم سمت زعفرون و از این قبیل مواد برم و همین توجه زیاد استرس زا شده بود برام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی راه هارو رفتم . فهمیدم تا وقتش نباشه قسمت‌نمیشه

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

عزيزم گرميجات نخور. تغذيه هم فقط براي تعيين جنسيته نه بارداري. اولا كه مطلب درموردش نخون بخصوص تو ني ني سايت. چون استرستو بيشتر ميكنه اونم بي دليل. بعد از اقدام ده دقيقه يه بالشت بذار زير باسنت بعدشم تا صبح به پهلو بخواب

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

من هشت ماه اقدامم خواهر همه اینا ک تو میگی من خوردم 

استرس استرس استرس بخاطر همینه باردار نمیشم 

تو این دوازده ماه استرس دعوا ناراحتی باعث بچه دار نشدن میشه 

تازه من کیست هم داشتم سه ماه پیش ک ابن ماه خدازوشکر آب سد با قرص ولی دکتر گفت کیستت ریزه ربطی به بارداری ندارم اقدام کن ک من اقدام کردم ولی باردار نشدم چون تو این دوماه خیلی با شوهرم دعوا بحث داشتیم برای همین فکر نکنم باردار بشم حالا حالا شوهرم تا خودشو نخواد درست کنه من باردار نمیشم چون استرس برای ماها بده سمه

آخه من شنیدم باید گرمی خورد  تا رحم گرم بشه تا باردار بشی

من طبعم سرد هم هست. سردی بهم نمیسازه .اگه گرمی جات نخورم تو پریودم درد زیاد دارم و خون ریزی کم.اما وقتی گرمیجات مصرف میکنم همه چیز طبیعیه زمان پریود

آخه من شنیدم باید گرمی خورد  تا رحم گرم بشه تا باردار بشی

ربطي نداره. من كلا چون تو اقدام بودم ميترسيدم گرمي بخورم ميگفتم شايد باردارم. كلا گذاشته بودم كنار

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه