2777
2789
عنوان

خانوما لطفا راهنماییم کنید..

395 بازدید | 71 پست

پسرم دوسالشه و خیییلی شیطونه.

همش در حال خرابکاریه،به همه چی دست میزنه،بد خوابه،جیغ زیااااد میکشه، انگار آروم وقرار نداره یه جا بشینه هرجا میرم یا کسی میاد خونمون اینقد اذیت میکنه که مهمونیو کوفتمون میکنه

احساس میکنم بیش فعاله کسی تجربه ای در این زمینه داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش دوقلوی پسرمنه اما یکیش دست تو افتاده یکیش برامن... اگه علتشو پیداکردی خبرم کن😄کلافه شدم ازدستش😬😣

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

داداش دوقلوی پسرمنه اما یکیش دست تو افتاده یکیش برامن... اگه علتشو پیداکردی خبرم کن😄کلافه شدم ازدست ...

بخدا گاهی میشینم گریه میکنم از دستت حتی بعضی وقتا کنترلمو از دست میدم میزنمش😔😔😔واقعا کم آوردم

برودعاکن دوسال بدش بهترشه پسرمت الان ۵سالشع روانیموم کرده فصط جیغ میزنم دیگ روز ب روز بدترمیشه

اینم هرچی بزرگتر میشه بدتر میشه..شاید پسرتون بیش فعالی داره

دکتر نبردید؟

دارو نده بهش 

به مرور درست میشه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
اینم هرچی بزرگتر میشه بدتر میشه..شاید پسرتون بیش فعالی داره دکتر نبردید؟

چندباره میخام ببرمش نبردم خودم بحاش رفتم خخخخ والا اعصلب براادم نمیزاره کافیه ی مهمون بیاد خونروروسرش میزاره تمام کمددیواریارخت خواباهمچی میریزه

ولی استادمادرم دکترطب سنتیه ب مامانم گفته بایدحجامت پشت گوش کنه و دوغ ترش بهش بذه

رنگ ولایتhaircolorist
بخدا گاهی میشینم گریه میکنم از دستت حتی بعضی وقتا کنترلمو از دست میدم میزنمش😔😔😔واقعا کم آوردم

تو منی یا من توعم‌؟ منم میزنمش بعدشم میبوسم انقد ناراحت میشم فقط گریه میکنم

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏