2777
2789
عنوان

خانوما لطفا راهنماییم کنید..

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 71 پست
واااااای بخدا دیگه اعصاب نمیمونه واسه آدم هرچی میخوای صبوری کنی نمیزارن  آخرشم به مادره بدوبیر ...

اره به منم میگن اگه این بچه ها رو داشتم صبح تا شب بازی میکردم باهاشون 

زنیکه بیشعور اگه راست یه در فاصله داریم بیا بازی کن باهاشون، مادرشوهر عوضیمو میگم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

اگه کاری یا بازی رو بهش محول کنی انجام میده و روش تمرکز میکنه مثل جورچین و تا اخر میره بیش فعال نیست بازیگوشه

اما اگه هیچکاریو اونقد حوصله نداره به اخر برسونه احتمال بیش فعالی داره

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر زادم دختره الان ۷ سالشه خیلی اروم شده از دو ماهگی پدر مارو ساید سینه خیز میرفت  ک ...

خخخخخخ عزیزم...

منم باهاش بازی میکنم ولی گاهی خسته میشم حوصلم نمیکشه.

شیرینی جاتم زیاد میخوره همونا بدترش میکنن دیگه باید یواش یواش کمش کنم

دکنر خوب سراغ ندارم چون میگن واسه این مسئله پیش هر دکتری نباید برد چون ممکنه داروهای مناسب تجویز نکن ...

پسرتون راحت حرف میرنه؟

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
متاسفانه عاااشق شیرینی جاته

برا همینه ،نخرید شکلات تلخ بده بهش 

پاستیل ژله ای

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
اره به منم میگن اگه این بچه ها رو داشتم صبح تا شب بازی میکردم باهاشون  زنیکه بیشعور اگه راست ی ...

واقعا بعضیا درک نمیکنن انگار ما آدم نیستیم حق نداریم خسته شیم باید مدام در اختیار همه باشیم.

مگه ما دوسنداریم بچه هامون آروم باشن آخه چیکارشون کنیم 

اگه میشه علایم بیش فعالی یبار بگید

تمرکز ندارن

نمیتونن یه بازیو تا آخر انجام بدن

اختلال دارن تو خواب

آروم وقرار ندارن همش درحال خرابکارین

توجهی به حرف بقیه ندارن...

و خیییلی چیزای دیگه

واقعا بعضیا درک نمیکنن انگار ما آدم نیستیم حق نداریم خسته شیم باید مدام در اختیار همه باشیم. مگه ما ...

بخدا صبح ۳ ساعت طول کشید یه خونه ۶۰ متری رو جارو بکشم از بس پاپیچم میشدن

منم خیلی خستم ولی کسی ندارم که حداقل یه نصف روزی اونا رو نگهدارن و من بحال خودم باشم

شوهرم میگه فردا بریم روستامون، حال و هوات عوض شه میگم هرجا برم این بچه هاتم هستن

هیچجا بهم خوش نمیگذره اصلا

اگه کاری یا بازی رو بهش محول کنی انجام میده و روش تمرکز میکنه مثل جورچین و تا اخر میره بیش فعال نیست ...

همون زیاد حوصله نداره..کتاب داستان براش خریدم که مثلا داستان براش بخونم اصلا توجه نکرد کتابم تیکه پاره کرد😐😐

تمرکز ندارن نمیتونن یه بازیو تا آخر انجام بدن اختلال دارن تو خواب آروم وقرار ندارن همش درحال خراب ...

پسر من اصلا نمیشنوه که چی میگم فقط حرف خودشو تکرار میکنه

اینجور بچه ها فقط حرف مادرو نمیشنون

شاید از تنهایی باشه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌