2777
2789
عنوان

خانوما لطفا راهنماییم کنید..

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 71 پست
بعضی ازا مادرا خودمون به بچه برچسب میژنیم خونه کوچیک اسباب بازی کم بدون همبازی حوصله کم والدین با ...

من از خدامه که بیش فعال نباشه ایشالا که آروم شه یکم..

ممنون ازوقتی که گذاشتی شبت بخیر عزیزم😘😘

😭😭😭😭😭😭😭

نگفتم که گریه کنی گریه نداره

من گریه هامو کردم جواب نداد خودم 

خوب میشن بزرگتر شن

الان ازمن نسبت به قبلش خیلی بهتر شده

بهذقول شما از همه حرف شنیدم

ولی صبورباش بهتر میشن انشالله خدا بزرگه 

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخواستم خودم برم پیش روانشناس که اونم روانشناس خوب پیدا نکردم خودمم نمیدونم به کجا برم همه بچه ...

اره هرچی بیشتر گیر میدیم بیشتر لجبازی میکنن انگار میخوان تلافی کنن

امیدوارم بیش فعالی نباشه

معمولا اشاره میکنه مثلا وسیله ای چیزی میخواد یجوری میفهمونه که فلان چیزو میخوام.. خداکنه بیش فعال ن ...

برای زیر سه سال اصلا برچسب بیش فعالی نمیزنن

بذی همینو میگن

کودکه هنوز

زبونم نداره

تا سه سالگی زبونسم خوب میشه کاراشم بهتر میشه

جلوجلو خودتو درگیر نکن چیز مهمی نیسسسسسس

فقط شیطونه

همه بچه ها که مثل هم نیستن

شیطوناش گیر ما اومده

برای زیر سه سال اصلا برچسب بیش فعالی نمیزنن بذی همینو میگن کودکه هنوز زبونم نداره تا سه سالگی زب ...

چی بگم والا  واقعا گاهی وقتا دیگه کم میارم امیدوارم درست شه

چی بگم والا  واقعا گاهی وقتا دیگه کم میارم امیدوارم درست شه

تا ۶ماه دیگه کنترلش کن اگه چیزی یادمیگیره و دوست داره یاد بگیره اصلا مشکلینیست فقط شیطونه

اگه یادگیریش کم بود مثلا رنگارو یکی یکی یاد بده

فقط یکی بعد بگوکدوم قرمزه دوروز بعد یکی دیگه اگه یادگرفت مشکلی نیست از باهوشای شیطونه

پسر خالم دوسالو سه ماهشه میشمره تاده 

درست حرف نمیزنه ولی مدلشو ادا میکنه

خیییییییلی شیطونه. خیلیییییی

آسی میکنه همه رو ولی بیش فعال نیست شلوغه

بزرگتر شن ارومتر میشن چون اولیش هم همینژوری بود الان کع۶سالشه خیلی خوب شده خیلیم باهوشه

دقیقا😭😭پسرشما چن سالشه؟

26ماهه اس

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

خواهرشونم دست منه

😄ای جانم

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

منم گاهی میزنم بعدش پسرم میگه من بچه ام نمیفهمم اذیتم میکنید فقط ۳ سالشه سرتاپام میسوزم ولی چه کنم ...

آره میفهمم خواهرشوهرمم بچه هاش شیر به شیرن اونم سه تا🙈همشونو میزنه 

خدا حفظش کنه یه صبریم به مابده😆😆

ممنون عزیزم... همچنین 💋آره دقیقا