2777
2789

یسوال 

کاربرد سینوس کسینوس تانژانت و کتانژانت تو زندگی چیه؟

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لکه های خورشیدی

فک کنم خوب باشه 

شما از نجوم یا فیزیک سر در میارین؟ 

یک موضوع توپ میخوام نه از این موضوع هایی مثل black holes و اینا که ای روزا تو همه فیلم و سریال های هالیوودی ریخته 

والا نمیدونم  من که ریاضی ام خیلی خوب نیست  ولی ایول به عکس پروفایلت

ممنونم 

عکس مارلون براندو کاراکتر پدر خوانده هست 

عاشقشم

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
یسوال  کاربرد سینوس کسینوس تانژانت و کتانژانت تو زندگی چیه؟

اولیش  اینکه اگر یک روز‌ بچت خواست یک سوال ریاضی حل کنه در بدر دنبال زن همسایه و سایت و این و اون نباشی

دوم : شاید توی زندگی ابگوشتی ، قرمه سبزیی بکار نیاد اما همین پیشرفت تکنولوژی مدیون سینوس و تانژانت هست 

اولیش  اینکه اگر یک روز‌ بچت خواست یک سوال ریاضی حل کنه در بدر دنبال زن همسایه و سایت و ای ...

کلی ماچ بهت  

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
اولیش  اینکه اگر یک روز‌ بچت خواست یک سوال ریاضی حل کنه در بدرد دنبال زن همسایه و سایت و این و ...

اگه ابگوست و... نبود کی حال داشت این سوالاتو حل کنع؟