الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اختلاف طبقاتی دارین که.... والا مردا حالایی هچی ندارن خودشون بالا میگیرن روزی صد دفعه میزنن تو سر ادم که ما گه خاصی هستیم وای به حال این خواستگارت که خودش بالا هست
عزیزم انشالله هرچی خیره پیش بیاد. بعدشم سطح مالی ربطی به ارزش های شما نداره،پس با اعتماد بنفس برخورد کن و در حد توانتون ازشون پذیرایی کنید ،به خانواده ات افتخار کن حتی اگه تو یه چادر زندگی میکنی چون تمام تلاششون رو کردن تا اون خونه رو بسازن برات ....بالا شهر و پایین شهر مهم نیس مهم ارزش و انسانیته جونم، یه لباس خوب بپوش و به خودت برس و با اعتماد بنفس و با افتخار به پدر و مادرت توی جلسه خواستگاری شرکت کن. اونا اومدن شما و رفتار و خانواده ات رو ببینن نه خونه و پول بابات رو
یکی تعریف کرد گفت یه پسر فوق العاده پولدار و خوشتیپ خوشگل مثل رمانا رفته خواستگاری یه دختر خوب که اوضاع مالی خوبی نداشتن و دلیل خواستگاری این بوده که پسره از بس گند زده دیگه روشون نبوده خواستگاری کسی برن هم سطح خودشون الانم با دوتا بچه طلاق گرفتن، همیشه این نیست ولی بازم احتیاط کن
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸