2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله هرچی خیره پیش بیاد. بعدشم سطح مالی ربطی به ارزش های شما نداره،پس با اعتماد بنفس برخورد ...

مرسی دوست عزیزم مرسی از راهنمایی بجات :) واسم دعا کنید هر چی خوبه همون بشه

اصلا خجالت نداره عزیزم 

اونا خودشون میدونن حتما..

شما یه روح کاملی مثل همه ی انسان ها 

خودتو پایین نیار با این افکار منفی... اعتماد به نفستو ببر بالا یادت باشه هرجوری به خودتو خانوادت نگاه کنی بقیه هم همون جوری نگاه میکنن‌. 

شاید واقعا اونا دنبال یه دختر پاک و خوبن و معیارشون این چیزاست نه پول.

اصلا خجالت نداره عزیزم  اونا خودشون میدونن حتما..  شما یه روح کاملی مثل همه ی انسان ها&n ...

قبلشم اینجوری بود اما تا خونه رو دیدن دیگه نیومدن..دلم نمیخواد بازم اونطوری خجالت زده بشم

منم داشتم اتفاقا ازم خوششون اومده بود هر بار ک خواستگار از بالای شهر بود ولی قسمت نشد صلاح نبود 

اهمیت نده 

من همیشه افتخار میکنم ک خانواده خوبی دارم خواهرام تحصیل کرده و کارمندن داداشم خداروهزارمرتبه شکر وضعش خوبه بابام هم همینطور اما مامانم از اینجا نمیره

مهم اینکه من از خواستگارهای بالای شهرم چیزی کم ندارم جز اینک مکان خونهامون فرق میکنه

شمام همینطور عزیزم

[QUOTE=191226298]منم مثل تو بودم  اومدن خواستگاری نمیتونستن رو زمین بشینن همش جا به جا میشدن &n ...

ببرش توی اتاق خودت ،وارد اتاق شدی بگو خیلی خوش اومدید بفرمایید هرجا راحتترید بشینید،اول بذار ایشون بشینه بعد خودت بشین، از هیچ چیز خجالت نکش چون روزی رو خدا میده و نباید خجالت چیزی رو بکشی و با خوشرویی و باحیا برخورد کن 

قبلشم اینجوری بود اما تا خونه رو دیدن دیگه نیومدن..دلم نمیخواد بازم اونطوری خجالت زده بشم

ببین عزیزم اگر کسی از شما واقعا خوشش بیاد و دوست داشته باشه دیگه به این چیزا دقت نمیکنه... پس به جای نگرانی به خداوند توکل کن و ازش بخواه که انسانیو سر راهت قرار بده که به خیر و صلاحته .