2777
2789
ببرش توی اتاق خودت ،وارد اتاق شدی بگو خیلی خوش اومدید بفرمایید هرجا راحتترید بشینید،اول بذار ایشون ب ...

خیلی ممنونم ک به ادم اعتماد ب نفس میدین انشالله به همه خواسته هاتون برسید ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم، میدونی چیه؟آدم وقتی یه مشکل داره بنظرش همه ادما دارن اون مشکلش رو نگاه میکننو مسخراش میکنن ،درصورتی که برای هیچ کس به اندازه ای که برای تو مهمه مهم نیست..... تو این مواقع من میگم اگه من نبینم پس هیچ کس هم نمیبینه...پس تو زشتی های خونه رو نبین و مطمئن باش کسی هم نمیبینه و فقط تنها چیزی که میبینن یه تیکه جواهره که حاصل یک عمر زحمت پدر و مادرشه

منم مث توعم عشقم بچه بالاشهر اما ما متوسط خونشون خیلی شیک و پیک اما ما نه از الان استرس دارم 

وزن اولیه 44😐هدف اول 47😅هدف دوم 50😍من میتونم.... 

بعد اونا میان خواستگاری شما که نرفتی دنبالشون!!!از اصل موضوع دور نشو ،به رفتار و کردار و حرفای پسر توجه کن و عاقلانه تصمیم بگیر،چون پولدارن  دلیل بر این نیست که حتما جواب شما مثبته!!!انشالله هرچی خیره پیش بیاد،اگر خیر تو ازدواجه پیش بیاد اگرم نیس که الان نشه بهتره تا بعد ازدواج .....

[QUOTE=191226298]منم مثل تو بودم  اومدن خواستگاری نمیتونستن رو زمین بشینن همش جا به جا میشدن &n ...

مثل فیلمها برین تو حیاط ..دور باغچه..الانم که هوا خوبه

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.
اصلا  ربط نداره هم  پسره هم خانوادش  عقل دارن  میدونن  خونشون  پایین&n ...

ای بابا  ربط داره خواهر  

پیش اومده ک میگم 

میدونم خدا پشتمه و همیشه هوامو داره و ناامیدم نمیکنه 😍🥰 خدا جون دوستت دارم 
خیلی خوش شانسه خدایی،من همش میگم حیف پسره،آخه اخلاق خوبی هم ندارن:))))ولی خیلی دختر زرنگیه

خب دیگه 😐

میدونم خدا پشتمه و همیشه هوامو داره و ناامیدم نمیکنه 😍🥰 خدا جون دوستت دارم