الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اندازه ۲ میلیون پول دارم پس اندازمه هیچ درامدی ندارم میخوام اگه سود میده و میشه ازش سود گرفت پولمو بیارم اگه ماهی هم ۳۰۰ تومن بده خوبه اگه میشه راهنماییم کن
من اندازه ۲ میلیون پول دارم پس اندازمه هیچ درامدی ندارم میخوام اگه سود میده و میشه ازش سود گرفت پولم ...
عزیزم میتونی از این ۲میلیونت ۵۰۰تومن وارد بورس کنی در حد خرید عرضه اولیه..عرضه اولیه هم فقط سوده ..سود کم میده البته بستگی به سهام هم داره اینکه چقد بخریش..از بورس چقدر اطلاعات داری
عزیزم میتونی از این ۲میلیونت ۵۰۰تومن وارد بورس کنی در حد خرید عرضه اولیه..عرضه اولیه هم فقط سوده ..س ...
بلدم تقریبا تحلیل تکنیکال ولی راستش یدفعه ای میبینی یه سهمی رو خریدی صف فروش میشه و انوقت دیگه نمیشه کاری کرد ولی خیلی به پول نیاز دارم ماهی هم ۳۰۰ هم سود کنم راضی ام چون هیچ درامدی ندارم