mahtabedel مدیر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 112 عنوان مادرشوهرم یه تبریک نگفت | مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 51 پست سلام دوستان کمکم میخامکنید دیشب منو شوهرم مجبور شدیم برای اینکه پرنده هامون نمیرن به کولر بخریم یه نفر خانم اومدمغازمون پرنده هاروببینه منو اون خانم مشغول صحبت بودیم یهوو دیدم پدرشوهرم که اومد گفت مبارک باشه ولی بمن نگاه نکردبعد پدرشوهررمم هم مادرشوهرم وارد مغازه شد یه سلام خشک وخالی حالا اینوسط شوهرم بیرون مغازه بود تا اومد مادرشوهرم گفت بهش مبارکت باشهحالا من ناراحتم چرا بمن نگفت البته بگم مدلشه این عقده بازیا بنظرتون چجور کارشون تلافی کنم بشوهررم بگم یا نه و چجور تلافی کنم کارشون رو خیلی رفتارشون بده امروز | 09:410 نفر لایک کرده اند ... 1400/02/28 | 10:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtabedel مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 112 هر هفته مجبور بودم ٤ سال تمام خواهر شوهرم ميرفت كلاس بچه اشو ميذاشت خونه مادرشوهرم ماهم بخاطر ... ایشالله خدا بدبختش کنه
mahtabedel مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 112 بچه هاي جاريم به جاريم رفتن بورو چشم رنگي شدن خواهر شوهرم ميگفت شبيه ماهستن اونوقت خودشون چي هستن؟ ... میمون هرچه زشتر اداش بیشتر این کیه دیگه چه عنیه😂
mahtabedel مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 112 میمون هرچه زشتر اداش بیشتر این کیه دیگه چه عنیه😂 باید ببخشید بهش میکفتی کور نیستی تووو تو کونی هستی😂
mahtabedel مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 112 هر هفته مجبور بودم ٤ سال تمام خواهر شوهرم ميرفت كلاس بچه اشو ميذاشت خونه مادرشوهرم ماهم بخاطر ... میدونی چیه شما خودتونو کشتین برا اون بچه هه شایدم شوهرت یدفعه باید کلاس بزاری براش بگی فلان کس من یا یکی از فامیلامون پرستار میگیره اینکارا چیه بابا دیگه از مد افتاده
mahtabedel مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 112 میدونی چیه شما خودتونو کشتین برا اون بچه هه شایدم شوهرت یدفعه باید کلاس بزاری براش بگی ... پرستاربچه رو میگم
jo0o0odi عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 3702 میمون هرچه زشتر اداش بیشتر این کیه دیگه چه عنیه😂 بخدا بچه هاي عين پنجه آفتاب چشما سبز پوست سفيد موي بور عين مادرشون ميگفت واييييي شبيه داداشمن چقدر 😳😳😳😳ديوانه نباشه يكي بخدا ميگي عقل سالم ندارهول كن بابا به حرف اين عنتر اتفاقي نميافتهريلكس باش اصلا اصلا هم محتاج توجه اينجور ادما نباش خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن
jo0o0odi عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 3702 که کلا ازبین برن پايين تاپيكت يه قلب هست يه پرچم با سه تا نقطه اگر اون سه نقطه رو بزني گزينه حذف برات مياره، خواستي حذفش كناگر نشد هم به بقيه بگو برات گزارش بزنن پاك بشه خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن