2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو قانع کنم که اینقدر حاتم طایی نباشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 45 پست
ببین گلم درکت میکنم خانواده همسرت چون تصور میکنن تحصیلاتتون بالایت درامدتونم بالایت و میخوان ازتون ب ...

عزیزم من تو اوج نداری هیچ وقت شخصیت خودم رو پایین نیاوردم که بفهمن نداریم و این چیزا 

اما اودشون توب میدونستن 

قسط وام هم خب خیلی فرق داره تا اینکه یهو انگار نصف پولش رو برداشتن 

یعنی ما پنج میلیون وام رو دی باید میگرفتیم با دو ونیم پول این وسیله حالا در عمل هیچکدوم رو نداریم 

دو ونیم که هیچی 

پنج میلیون وام هم گفتن قسطی به ما میدنویعنی نهایت ماهی یه تومن بدن 

یعنی در عمل انگار ما هیچی نداریم 

ببین حدس میزدم این برخورد باهات بشه خوهرانه میگم درسته درامدتون  زیاد نیست ولی مجبورید درشان پز ...

تا الان همینجوری بودم بخدا همیشه تو جمعشون بهترین لباس و بهترین رفتار رو داشتم 

اینم بگم خانواده خودم خیلی بهم کمک کردن 

ماشین دویست شش داریم که بابام هدیه داد بهم 

همین امسال حدود سی تومن بهم هدیه داد 

مامانم تو این مدت ازدواج کلی طلا برام گرفته

اما واقعا رفتار اینا برام خیلی سخته 

که پای هزار تومن اگه ازمون بخان واستادن و بعد خودشون هرجور دوس دارن رقتار میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تو اوج نداری هیچ وقت شخصیت خودم رو پایین نیاوردم که بفهمن نداریم و این چیزا  اما اودش ...

اشتباه شما که من هم انجامش دادم همینه قناعت بیش از حد و با سیلی صورت رو سرخ نگه داشتن اینطوری خیال برشون داشته که شما وضع تون خوبه 

همسرتون هم وهم برش داشته که باید به همه کمک کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تا الان همینجوری بودم بخدا همیشه تو جمعشون بهترین لباس و بهترین رفتار رو داشتم  اینم بگم خانوا ...

ببخشید این رو میگم 

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان شما اگه با دعوا و غر پیش بری اونا میشن خوب و شما بد باید قلق همسرت رو پیدا کنی مثلا همسر من سر ...

من که کلا ماه به ماه هم خانواده همسرمو نمیبینم 

یه جورایی قطع رابطه ام به خاطر یه سری مسایل شوهر من در مقابل خانوادش هیچ قلقی نداره 

من مشکلی با لینکه وقت و بی وقت انتظار کاری داشتن از شوهرم ندارم ولی اینکه در مورد مسایل مالی اونم وقتی خودمون احتیاج داریم اینجوری میکنن واقعا خیلی سختمه

ببین قشنگ حالتو درک میکنم  اینا هم همینن  من با این چیزاشون کنار اومدم به شرطی شوهرم درک ...

جدی برخورد کن بگو اگه بچه تو زندگیت رو دوس داری کمک نکن، یه ماه پیش مادرشوهرم اومد گفت پنجاه میلیون بدین خونه مون رو بازسازی کنیم شوهرم گفت من تا زیر خرخره زیر قرض و وامم ولی بازم کم یا زیاد کمک می کنم مادرشوهرم گفت وظیفه ات باید ماشین زیر پات رو بفروشی بدی، من یه اتیشی گرفتم که نگو بعد رفتنش به شوهرم گفتم یه هزاری بدی من رفتم تو هم برو با پدرومادرت خوش باش بعدش زنگ زد گفت شرمنده من کمک نمی کنم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
من که کلا ماه به ماه هم خانواده همسرمو نمیبینم  یه جورایی قطع رابطه ام به خاطر یه سری مسایل شو ...

یه طوری باید این رو به همسرتون بفهمونید چطوری رو خودتون باید بفهمید

ببخشید این رو میگم  خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

اگه منطورت از خوبی پدر و مادرمه من فقط ماشین رو احازه دادم که مشترکا استفاده کنیم 

وگرنه شوهرم هم عزتش خیلی بالاست  و اصلا احازه نمیداد که از بابام پول بگیرم 

اما بابا بهش گفت هدیه به دخترمه به تو نمیدم که ناراحت بشی 

پولی هم که بهم دان تا الان وسیله برای خودم گرفتم خرج خونه نکردم

عزیزم وام رو که ازش گرفتین تا ۲ تومن اولش قسط ندین تا خودش بگه شماهم پول قسط ها رو جمع کن وسایل دانش ...

دقیقا منم همینو به شوهرم گفتم که الان قسط ندیم چون چند جا دیگه باید قسط بدیم اون که صاف شد بعد قسط های باباتو میدیم 

نمیدونی شوهرم چه جنجالی بپا کرد و همون حرفی که گفتم و زد که مگه گشنه موندی .....

عزیزم الان اگه خیلی بهش فشار بیارم میره از حساب ذخیره ای که گذاشتیم برا روز مبادا پول برمیداره بهم میده ولی خدای نکرده خانوادش نفهمن 

یعنی در عمل فقط خودمو ضایع میکنم 

شوهر منم اینقدر نمیفهمه که حساب ذخیره مون برای وقت های خاصه 

انترن با ماهی حدودا ۳ بارم خیلی سخته

اره عزیزم به هیچ جا نمیرسیم تازه من اینترن عمونی هستم یک و چهارصد بهم میدن 

که اونم از فروردین ندادن واقعا الان یه هزارتومنی تو کارتم ندارم

اره عزیزم به هیچ جا نمیرسیم تازه من اینترن عمونی هستم یک و چهارصد بهم میدن  که اونم از فروردین ...

با وجود اونهمه شیفت سنگین واقعا کم کاری مبکنن در حق همه

این صفحه متعلق به من 
ببین قشنگ حالتو درک میکنم  اینا هم همینن  من با این چیزاشون کنار اومدم به شرطی شوهرم درک ...

دقیقا درد من همینه😓😓😓

فقط میخوام همسرم من و بچه هام رو درک کنه ولی متاسفاته انقد دربرابر کارایی که در حق خانوادش کرده کوتاه اومدم الان هر کاری دارن انجام میده بحساب اینکه وظیفشه چون اینجوری براش جا افتاده 😔

خیلی شرایطم بده 😓

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
اگه منطورت از خوبی پدر و مادرمه من فقط ماشین رو احازه دادم که مشترکا استفاده کنیم  وگرنه شوهرم ...

نه منظورم خونواده همسرته

همین عزت نفس و غرور همسرت البته نه از نوع بدش از نوع خوبش باعث سواستفاده خانواده اش شده

تا الان همینجوری بودم بخدا همیشه تو جمعشون بهترین لباس و بهترین رفتار رو داشتم  اینم بگم خانوا ...

عزیزم گفتم که چون خانوادت کمکت میکنه دلشون نمیسوزه و حتی ممکنه بفکر کندن ازتون باشن بخصوص که میگن دوتا پزشک و دکترن ....ولی برات مهم نباشه 

من اوایل ازدواج همسرم حتی حقوق منو به خانوادش میداد در صورتیکه خیلی تو زندگی کممون میزاشت هیچ خرجی برام نمیکرد  و در کل بی انصاف بود من نخواستم شان خودم و حتی خانوادش را پایین بیارم و گذشت کردم  درسته از یجا کمی حواسم را جمعتر کردم ولی اون کار خودش را میکرد ولی مسایل طوری پیش رفت که الان ابدا اینطور نیست که هیچی مطمین هم هستم فهمید چه اشتباهی کرده 

نظر من اینه شان خودت و خانوادت و جایگاهت را حفظ کن سر دو نیم میلیون وسیله حساس نباش شاید باورت نشه ما شاید همینجوری کلی وسایلمون را به خانواده هامون دادیم در صوزتیکه درامد متوسطی داشتیم ولی از  نظر اونها دوتا کارمند بودیم و شاید انتظار ازمون داشتن بعد سالها تو شرایطی قرار گرفتیم بر عکس شد اونها به ما کمک کردن البته با میل و رغبت بخصوص مادرشوهرم که اوایل فقط دنبال کندن بود طوری شده بود مدام از من دفاع میکردو حتی از پدرشوهرم میخواست کمکمون کنه نه اینکه وضعمون بد شده باشه ها ولی اونها تغییر کردن   الان فهمیدم اون موقع به هر حال اونها هم درسته دارایی زیادی راشتن ولی احتیاجات زیادی هم داشتن مثلا دختر دم  بخت و..

تهش من به برکت مال معتقدم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏