2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو قانع کنم که اینقدر حاتم طایی نباشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 45 پست
دقیقا همینه

الان همسرت رو جمع نکنی عاطفه بینتون خراب میشه

بگو هر وقت نیاز داشتند کمک کن ولی در غیر این صورت اجازه بده من زندگی ام رو کنم چون برای این روزها صبر کرده ام

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یه وسیله ای ما داشتیم که نیاز نداشتیم و باید میفروختیم حدود دو  نیم قیمت میخورد 

قرار بود با پول این من یکسری وسایل دانشگاهمو بخورم 

حالا دیشب پدرشوهر من اینو گرقته از شوهرم و داده به برادر شوهرم و میگه دو تومن ته وامتون رو قسط هاشو من میدم 

یعنی منی که این همه برنامه داشتم برا این پول هیچی 

شوهرم زورش میاد حتی اعتراض کنه به خانوادش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همسرت رو جمع نکنی عاطفه بینتون خراب میشه بگو هر وقت نیاز داشتند کمک کن ولی در غیر این صورت اجا ...

واقعا داره با اینکاراش نابودم میکنه 

خانوادش بینهایت ازش سواستفاده میکنن بی نهایت ولی من اعتراضی نمیکنم اما تو مسایل مالی چون وقتی هیچی نداشتیم هیچ کمکی بهمون نکردن در صورتی که وضعشون خوبه البته اعتراضی نکردم 

اعتراص من الانه که چرا حق من و بچمو بدون دلیل میده به خانوادش و بردادراش 

یعنی نمیده ها ازش میگیرن ولی این هیچی نمیگه

یه وسیله ای ما داشتیم که نیاز نداشتیم و باید میفروختیم حدود دو  نیم قیمت میخورد  قرار بود ...

عزیزم وام رو که ازش گرفتین تا ۲ تومن اولش قسط ندین تا خودش بگه شماهم پول قسط ها رو جمع کن وسایل دانشگاهت رو بخر....بعد هم همسرت رو راضی کن پس اندازها توی حساب شما باشه نه همسرتون

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

من خنگ بودم از اول زندگی خجالت می کشیدم بگم کمک نکن بخدا من سی گرم طلام رو فروختم دادم به برادرشوهرم که قرضش رو بده تا الان که شش سال گذشته به روی مبارک نمی یاره یه تشکر کنه، خیلی کمک کردیم که بگم یه کتاب میشه، بعد ده سال الان به خودم اومدم دیگه نمی زارم گفتم اگه از زندگیمون یه ریال کمک بدی حلالت نمی کنم و نمی بخشمت، البته خانواده شوهرم هم دخیل هستن خونه گرفتیم عروسی کردیم و بچه دار شدیم یه شکلات دستشون نگرفتن بیان شوهرم هم می گه چطور پول اونا خوبه و قدر می دونن پول من مشکل داره دبگه چند ساله کمک نمی کنه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
خب خودت بگو لازمش دارم میخوام وسایل دانشگاهمو بخرم قسط وام هم خودمون میدیم 

به کی بگممممممم؟؟؟

به شوهرم دیشب گفتم میگه تو هروقت گشنه موندی اعتراض کن 

تازه فهمیدم جواب سه چهار قناعت مطلق و صرفه جویی چیه

یه وسیله ای ما داشتیم که نیاز نداشتیم و باید میفروختیم حدود دو  نیم قیمت میخورد  قرار بود ...

ببین گلم درکت میکنم خانواده همسرت چون تصور میکنن تحصیلاتتون بالاست درامدتونم بالاست و میخوان ازتون بکنن یا فکر میکنن چون خانوادت دارن دلشون برات نمیسوزه خودم هم این شرایط،را گذروندم ولی این دومورد که گفتی دست شوهرت نبوده و پدر همسرت ررواقع فرصت طلبی کرده حالا هم نظر من اینه پیش را نگیر حالا وسیله دست دوم میخواستی بفروشی اونها خریدن بجاش قسط وام را گفته که میده 

تهش بخاطر حفظ شخصیتت رو این چیزها گیر نده بالاخره اینترنیت هم تموم میشه درامدت بهتر میشه اینطور نباشه تخصصم گرفتی و پول پارو کردی بگن وای این همونه که چشمش دنبال یه وسیله بود یا ....

بخدا بسپر حل میشه نظر من اینه فعلا کار خاصی نکن فقط گاها به شوهرت تذکر بده و ازش پول بخواه کار نداشته باش گیر بدی برو از پدرت بگیر یا فلان کن فقط پول را بخواه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
من خنگ بودم از اول زندگی خجالت می کشیدم بگم کمک نکن بخدا من سی گرم طلام رو فروختم دادم به برادرشوهرم ...

ببین قشنگ حالتو درک میکنم 

اینا هم همینن 

من با این چیزاشون کنار اومدم به شرطی شوهرم درک کنه و حق منو بچمو ضایع نکنه

واقعا داره با اینکاراش نابودم میکنه  خانوادش بینهایت ازش سواستفاده میکنن بی نهایت ولی من اعترا ...

الان شما اگه با دعوا و غر پیش بری اونا میشن خوب و شما بد باید قلق همسرت رو پیدا کنی

مثلا همسر من سر آینده بچه ها خیلی حساسه اگه بگم ما باید به فکر آینده بچه ها باشیم فوری وا میده شما هم ببین قلقش چیه

بعد هم چرا شما باید به اونا بگید وسیله تون رو میخواید بفروشید؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

به کی بگممممممم؟؟؟ به شوهرم دیشب گفتم میگه تو هروقت گشنه موندی اعتراض کن  تازه فهمیدم جواب سه ...

اینم جدیدا مردا یاد گرفتن،گشنه نموندی......انگار ما برا شکممون ازدواج کردیم خونه بابامون هیچی نخورده بودیم

به کی بگممممممم؟؟؟ به شوهرم دیشب گفتم میگه تو هروقت گشنه موندی اعتراض کن  تازه فهمیدم جواب سه ...

ببین حدس میزدم این برخورد باهات بشه خوهرانه میگم درسته درامدتون  زیاد نیست ولی مجبورید درشان پزشک و دکتر رفتار کنید فعلا

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

باید میگفتی اگه حرف شکم بود من خونه پدرم گشنه نبودم ازدواج فراتر از خور و خواب و شهوته عزیزم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ