2777
2789

سلام 

اول از همه بگم من و شوهرم حدود هشت ساله پیش عقد کردیم و پنج سالی میشه که ازدواج کردیم 

هر دومون دانشجو و بدون هیچ منبع درآمدی....

تازه دوسال میشه که چون شوهرم دانشجو دکتری و خودم هم به تازگی اینترن شدم یه حقوق کمی داریم اما قبلش واقعا هیچی 

سالهای اول زندگی برا منی که توی خانواده باوضع مالی نسبتا خوبی بدنیا اومدم خیلی سخت گذشت فک کنین بد ماهی پونصد هزارتومن که سود کادوی عروسیمون بود زندگی کردیم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و ادامه

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)

تو این مدت خاتواده شوهرم کوچکترین حمایتی نکردن هیچی مطلق در صورتی که وضعیت مارو میدونستن 

و جالب اینجاست که در مورد برادرشوهر بزرگم اصلا اینجوری نبودن و حتی وقتی میخاستن مهمونی برن خونشون غذاشون رو هم میبردن 

من اوایل به شوهر غر میزدم اما دیگه برام اهمیت نداشت و گفتم کلا رو پای خودم می ایستم

تو این مدت خاتواده شوهرم کوچکترین حمایتی نکردن هیچی مطلق در صورتی که وضعیت مارو میدونستن  و جا ...

آفرین👏👏👏👏

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اما از وقتی یکم اوضاعمون داره خوب میشه یکم ها فک نکنین الان عالی هستیم نه اینحوری نیس 

همش از ما انتظارهای مختلف دارن 

مثلا ما یک وام ثبت نام کردیم که دی ماه واریز شده به حساب پدرشوهرم و اصلا به ما نگفتن تا اینکه هفته پیش اتفاقی فیش حقوقی پدرشو دید و فهمید 

من از دست شوهرم خیلی شاکیم خیلی 

برمیگرده میگه حتما پولو لازم داشتن که نگفتن بهش میگم ما هم لازم داشتیم که ثبت نام کردیم 

خلاصه با کلی دعوا تازه راضی شده بره به باباش بگه وام تودمون رو بهمون بده 

اونم با کلی منت قبول کرده پنج میلیون وام رو قسطی بده...

اما از وقتی یکم اوضاعمون داره خوب میشه یکم ها فک نکنین الان عالی هستیم نه اینحوری نیس  همش از ...

نمیتونی مدیریت مالی رو خودت به عهده بگیری 

یا یه جوری که همسرت نفهمه مدیریت کنی؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تو این مدت خاتواده شوهرم کوچکترین حمایتی نکردن هیچی مطلق در صورتی که وضعیت مارو میدونستن  و جا ...

عزیزم راه حل مشکلت رو میتونی تو این تاپیک پیدا کنی اونجا خانما دور هم جمعن و از راهکارها و ایده ها و سیاستهای زنونشون رو باهم به اشتراک میذارن و برای مشکلات اینچنینی بهترین راه حل ها رو پیشنهاد میدن اینم لینکشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6231349/باهم-پس-انداز-کردن-رو-یاد-میگیریم

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c