الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم چند ساله ازدواج کردی و چه تلاشی برای درست شدنش کردی
خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
از ۹۴عقدیم ۹۶ اومدیمخونمون مشاوره آنلاین به خودم رسیدن صحبت کردن تحمل هر چیزی که ...
بچه داری ؟؟
خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
تا حالا راجب طلاق باهاش صحبت کردی راضی تفاهمی جدا بشید پشتوانه داری؟
خودم سر کار میرم حقوقمم خوبه میگه خودت میدونی برام فرقی نداره ولی کاش بدونیمقلب آدما بازیچه ...
بچه نداری زودتر تموم کن وقتی براش فرقی نداره ۸ سال ازدواج کردم رفتم زود باردار شدم ۷ سال به پای بچه سوختم بعد الان یکسال خونه پدرم یه ماه طلاقم تموم شده مرد ها ارزش وقت گذاشتن ندارن بخدا بهترین دکتر و مشاوره رفتم الکی بود همه اش تاثیر نداره من تجربه کردم درست نمیشن. ذات آدم عوض نمیشه محاله