2777
2789
چه مداركي ببرم 

فقط سند ازدواج و شناسنامه و کارت ملیت ببر به احتمال زیاد خونه و ماشینش به جای مهرت بتونی بگیری

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
نه دعوا نداریم اصلا اخیرا دعوا کردیم من به خودم میرسم میرم پیشش اونم پسم میزنه همیشه  میگه ک ...

منتی نیست منم دوستش داشتم که تحمل کردم

ولی حقم بیشتر از این زندگیه

ممنون خدای عزیزم🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه نداریم ، حرف نمی زنیم  سرده کلا به جای تلاش برای یرقراری ارتباط هم فقط مهمون میریزه سرم ...

عزیزززم😔

برو پیش یه روانشناس و مشاور حتما.ولی تا حالا ازش پرسیدی چرا اینکارو میکنی؟بهش گفتی داری با اینکارا زندگیتو خراب میکنی؟

عزیزززم😔 برو پیش یه روانشناس و مشاور حتما.ولی تا حالا ازش پرسیدی چرا اینکارو میکنی؟بهش گفتی داری ب ...

نمیاد عزیزم

۴ساله تلاش کردم نشد 

لابد علاقه نداره بهم 

الانم راحت خوابیده

ممنون خدای عزیزم🎀

عزیزم چند ساله ازدواج کردی و چه تلاشی برای درست شدنش کردی

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
عزیزم چند ساله ازدواج کردی و چه تلاشی برای درست شدنش کردی

از ۹۴عقدیم

۹۶ اومدیم‌خونمون 

مشاوره آنلاین

به خودم رسیدن

صحبت کردن 

تحمل

هر چیزی که بشه

اصلا من رو میبینه هوسش میخوابه

دوستم نداره دیگه اصرار برای چی

ممنون خدای عزیزم🎀
از ۹۴عقدیم ۹۶ اومدیم‌خونمون  مشاوره آنلاین به خودم رسیدن صحبت کردن  تحمل هر چیزی که ...

بچه داری ؟؟

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست

تا حالا راجب طلاق باهاش صحبت کردی راضی تفاهمی جدا بشید پشتوانه داری؟

تا حالا راجب طلاق باهاش صحبت کردی راضی تفاهمی جدا بشید پشتوانه داری؟

خودم سر کار میرم حقوقمم خوبه 

میگه خودت میدونی برام فرقی نداره

ولی کاش بدونیم‌قلب آدما بازیچه نیست

۱۰ سال بازیم داد

ممنون خدای عزیزم🎀
از سال ۹۰ دوست بودیم ولی سرد بود من گفتم خجالتیه حتما منم ساده و احمق بودم

عزیزم شوهرت همین جوریه اخلاقش پس.نه اینکه دوست نداشته باشه کلا آدمه درونگراییه فکر کنم.اصلا محبت میکنه؟بقیه میگن خیانت.ولی شما تا الان چیزی مگه ازش دیدی؟بهش اطمینان چقدر داری؟اگر اطمینان داری فقط ذاتش درونگراست بیشتر دوست داره تنها باشه و گاهی از لاکش بیرون بیاد

عزیزم شوهرت همین جوریه اخلاقش پس.نه اینکه دوست نداشته باشه کلا آدمه درونگراییه فکر کنم.اصلا محبت میک ...

خیانت رو فکر نمیکنم

ولی منم نمیبینه ، عذابم میده

ممنون خدای عزیزم🎀
خودم سر کار میرم حقوقمم خوبه  میگه خودت میدونی برام فرقی نداره ولی کاش بدونیم‌قلب آدما بازیچه ...

بچه نداری زودتر تموم کن وقتی براش فرقی نداره ۸ سال ازدواج کردم رفتم زود باردار شدم ۷ سال به پای بچه سوختم بعد الان یکسال خونه پدرم یه ماه طلاقم تموم شده مرد ها ارزش وقت گذاشتن ندارن بخدا بهترین دکتر و مشاوره رفتم الکی بود همه اش تاثیر نداره من تجربه کردم درست نمیشن. ذات آدم عوض نمیشه محاله