2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۶ هفته تا ۱۰ هفته 

البته فک کنم 

در حد لک دو سه روز هست 

و اینکه بزام دعا کنید دلم‌میخواد ماما بشم😊🙂 

واس برگشتن عشقم و خوشبخت شدن کنارش هم دعا کنیدر

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
بستگی به زمان تخمک گذاری و لقاح داره. از یه هفته قبل موعد میتونه باشه تا یمی دو روز بعد موعد. 

من هستم پریود شدم..چهاردهم سونو رفتم فولی ۲۰ داشتم از شب چهارده تا شب هجده شب درمیون اقدام بوده

شب هجده دوباره سونو داشتم دکتر گفت تخمک ازاد کردی

۵ ماه اقدامم نمیسه..

نمیدونم اینقدر حساب کتاب کردم خسته شدم کیت و تخمک گزاری و ترشح و گرما و لک لانه گزینی و... دیگه ...

من بیست و یکم روز چهاردهمم بود  ک فولی ۲۰ داشتم..۲۵ ک روز هجده بود سونو گفت ازاد شده..با این حساب لانه گزینی اگه باشه کی میسه

من هستم پریود شدم..چهاردهم سونو رفتم فولی ۲۰ داشتم از شب چهارده تا شب هجده شب درمیون اقدام بوده شب ...

نمی‌دونم عزیزم. 

منم ۵ ماهه اقدامم. 

امیدوارم این ماه باردار شی🌹