2777
2789

سلام. میشه  کمکم کنید من دیگه عاجز شدم هرچقدر فکر میکنم ب هیچ نتیجه یی نمیرسم.ی پسر دارم ک امسال میره کلاس اول تومحله ما هم یکی دوسال بچه ها از پسرم کوچیکنو از قضا همشون دخترن.وقتی ب پسرم‌میگم  تو بزرگ شدی بادخترا بازی نکن بهونه میاره ک شما ک باهام بازی نمیکنید یا داداش برام‌نمیاری تنهام اونم‌چجور باگریه ☹🤦‍♀️بدبختی هم میره بیرون بازی بعضی وقتا بازیش نمیدن میبینم یواشکی ک التماس میکنه بهشون یا اینکه بدون هیچ تقصیری میره عذرخواهی میکنه تا بازیش بدن.الانم جدیدا یاد گرفته وقتی پول میدم میره ب اونا هم یچی میخره و هربارم ک میگم پسرم‌مگه اونا یچی میخرن ب تو میدن .باهرروشی باهاش حرف زدم همه نوع امکاناتم داره حتی بیشتر از اون بچه ها ولی درمونده شدم چقدر باهاش حرف بزنم قول میده ها ولی فرداش یادش میره  بهم میگ کنترلم دست خودم نیس🙄🤔چیکارکنم برا خودش شخصیت قائل باشه هی میگم میری دوست خودت پیدامیکنی همکلاسی پیدامیکنی باز فرداش میره منت دخترا رومیکشه تا بازی کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب تنهاس و شخصیتش هم شاید برونگرا باشه کلاس‌فوتبال ایده خوبی بود یکی از دوستان داد

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....
یعنی حتی منو پدرشم باهاش بازی میکنیم فایده نداره؟واقعا بره مدرسه درست میشه🥺

عزیزم بچه همبازی هم سن میخواد شما که هم سن نیستید 

بره مدرسه با دنیای پسرونه آشنا میشه اصلا نگران نباش ولی حواست باشه چجور بازی‌هایی میکنن و اگه میتونی ببر جاهایی که پسرها بیشترن 

البته کرونا کار رو سخت کرده 

عزیزم بچه همبازی هم سن میخواد شما که هم سن نیستید  بره مدرسه با دنیای پسرونه آشنا میشه اصلا نگ ...

سنم ۲۸ سالِ خیلی دوس دارم بچه دوم بیارم چون خودشم علاقه داره دوس داره.ولی انقدر منو ترسوندن از بابت کرونا میترسم ریسک کنم

چیو یادبگیره.خرد شدن و التماس بازی کردن بابچه هارو؟☹

نه خودش باید به این نتیجه برسه که با التماس کردن نمیشه بااصرار و نصیحت و دعوای شنا بدتر میشه شما فقط میتونید براش سرگرمی جالب تر درست کنید همین