2777
2789
عنوان

🎀📷عکسهای نوستالژی📷🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 160402 بازدید | 1437 پست
🤩

یههه دنیاااا ازت ممنونم بابت گذاشتن این عکسا باورت نمیشه الان دارم گریه میکنم اونم از خوشحالی یاداوری خاطرات بچگیم 😢چقدررر خوش بودیم اون روزا بچه نمیدونم شماهم یادتون یانه اما من یادم هر موقع میرفتم مغازه بستنی و لواشک بخرم مغازه دار ازاین بادکنک شانسی ها بودن انتخاب میکردیم بهمون بادکنک میداد که بعد من همیشم دلم میخواست اون بادکنک بزرگتره که اون وسط بود بشه مال من هیچوقتم نمیشد همش اون کوچولوها شانسم میشدن😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام خرید قایمش میکرد 😐 میگفت الکی مداد نشکونید که بهتون ذغال میدم باش بنویسید 

پدرمادرا سختگیرتر بودن

البته با اون سختگیریاشون به ما یادمیدادن اسراف نکنیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
پدرمادرا سختگیرتر بودن البته با اون سختگیریاشون به ما یادمیدادن اسراف نکنیم

اره واقعا 

اما الا فرق کرده 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

کیا مثل من پفک نمکیو پودرش می کردن بعد با قاشق چایخوری می خوردن 😂😂😂

پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍

اینم کارتون های ما دهه ۶۰ها

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

به گچ تخته حساسیت داشتم یادمه اوایل دور انگشتامو مامان چسب میزد بعد مداد گیر مالو اومد تو بازار 

برا گچ میخریدم 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
چقد بدم میومد از این مدل دمپای ها.اما الان که بزرگ شدم میگم چه اشتباهی کردم 

آره محافظ بود😂

خدا رحمتشون کنه

خدابیامرزشون😪

کیا مثل من پفک نمکیو پودرش می کردن بعد با قاشق چایخوری می خوردن 😂😂😂

من زبون میزدم 

چیپس رو تو دوغ خورد میکردم 

بابام خیلی برام متاسف بود 😂😂😂