2777
2789
بخدا فقط یبار بگم مامان یکی بگه ها اصن بزنه تو دهنم هیچی از خدا نمیخوام

چند سالته عزیزم؟

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوت شده۸ سال پیش

گفتی ۹ که عزیزم؟

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

کلا هیچوقت هیچک درک نمیکنه

ته همه حرفام یه حدارحمتش کنه اس...😔

نبود کسی ک امید بده

هرچند راضی ام به رضای خودش همینکه تنم سالمه کافیه ولی...

با اینا درس نمیشه

من مامانمووووو میخواااام😭😭😭😭

مامانییی

خرگوش کوچولوت بزرگ شده

میگن خانوم شده

غذا درس میکنه

یادته نمیزاشتی گریه کنم میگفتی چشای خوشگلت خراب میشه!؟مامان خرگوشت یه ساله ک دیگ نمیتونه گریه کنه

یادته داد میزدن رو سرش گریه اش میگرف!؟

مامان خرگوشت با کمربند کتک خورد خم به ابروش نیاورد

این بود قولت مامان!؟

شبایی ک میترسیدم میگفتی تا اخر عمر مواظبم

خیلی بی معرفتی...💔

من هنوز منتظرم کلید بندازی تو در برگردی

متاسفم عزیزم🥺

خدا رحمتشون کنه 

روحشون شاد🙏🏻

امیدوارم به زودی زود حال دلت خوب بشه و به بالاترین درجات موفقیت برسی💓✨

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
مامانییی خرگوش کوچولوت بزرگ شده میگن خانوم شده غذا درس میکنه یادته نمیزاشتی گریه کنم میگفتی چشای ...

خیلی سخته گلم  خدا ب بهت صبر بده ب دلت ارامش لبتم همیشه خندون

روحشون شاد  

ما هیچ الهی همه تو   
فوت شده۹ سال پیش

خدابیمارزه😔💔

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
مامانییی خرگوش کوچولوت بزرگ شده میگن خانوم شده غذا درس میکنه یادته نمیزاشتی گریه کنم میگفتی چشای ...

عزیز دلم..من مامانم ولم کرده الا۱۹ساله ندیدمش این خیلی بدتره بدونی هست ولی براش ارزش نداری😤😔

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷