2777
2789

گزارش بزنین 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از امتحان اومدیم بیرون

یکی یدفعه جیغ زد واااای مامانن😍😍😍😍بخدا قلبم ریخت😭😭😭

عالی دادم

مامانش گف دورت بگردم دیدی بهت گفتم

بغلش کرد😭😭😭

من مامانمووووو میخواااام

از امتحان اومدیم بیرون یکی یدفعه جیغ زد واااای مامانن😍😍😍😍بخدا قلبم ریخت😭😭😭 عالی دادم مامان ...

الهی عزیزم مامانت مگه کجاست؟

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
از امتحان اومدیم بیرون یکی یدفعه جیغ زد واااای مامانن😍😍😍😍بخدا قلبم ریخت😭😭😭 عالی دادم مامان ...

آخی عزیزم😔

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

خیلی مظلومانه سرمو انداختم پایین

داشتم فک میکردم اگ مامانم بود الان شاگردش بود

اون مراقبم بود کمکم میکرد

بخدا حسرت یبار مامان گفتن به دلم مونده

حسرت به دل موندم از مدرسه بیام غذا حاضر باشه ن اینکه خودم حاضر بشم

قدر مامانا رو بدونین هرچی ک هستن زجری ک من تو نبود مامانم کشیدم به اندازه ۲۰ سال تجربه داشت برام

مامانا توروووووخدا قبل از مامان شدنت از سلامتتون مطمئن بشین بچه هاتون بی شما نفس کم میارن

اخیی... طوری نیست عزیزم. هرکسی در این جهان به نوعی با یه رنج دست و پا میزنه! مطمئن باش خدا اگر یه جاهایی از زندگیت رو با کمبود گره زده، یه جای دیگه تلافی میکنه. گرچی هیچی نمیتونه غمت رو کم کنه...

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
اخیی... طوری نیست عزیزم. هرکسی در این جهان به نوعی با یه رنج دست و پا میزنه! مطمئن باش خدا اگر یه جا ...

بخدا فقط یبار بگم مامان یکی بگه ها اصن بزنه تو دهنم هیچی از خدا نمیخوام