2777
2789

یادمه هروقت ی چیزی میشد با قدرت شروع میکردم ولی تهش گند میزدم یعنی تنبل بودم و ول میکردم همه چیو .

از لحاظ درسی جزو بهترینها ممتاز بودم یهو اینکه دوستم دیگ نیومد مدرسه منم دیگه نخوندم و همه فکر کردن بخاطر اون ضربه روحی خوردم ولی نه  خودم منتظر بودم از یجایی ول کنم همه چیو براوهمون دوستمو بهونه کردم... 

سال کنکور مادرم سکته کرد جوری که روز کنکورم icu بود منم ک از قبل درس نمیخوندم کلا کتاب پرت کردم مدام میرفتم پیش مامانم . همه گفتن محبوبه درسخون بود طفلی شانس نیاورد سال ۸۷ کنکور داشتم. خراب کردم 

سال بعدش خواستم کنکور بدم یهو زنداداشم مریض شد و مادرم رفت پیشش .. روز قبل کنکور پشت تلفن گفت عزیزم الهی بگردم بازم پیشت نیستم پارسال خودم مریض بودم امسال زنداداشت ... منم گفتم ایراد نداره درصورتیکه واقعا بودن مادرم تو روز کنکور اونقدری تاثیر نداشت ... 

یادمه ی مهدکودک دیوار ب دیوارمون بود سروصدای اونو بهونه کردم درسم نخوندم 

رسید ب ازدواجم اونقدر پرتوقع بودم انگاری مدرک دانشگاهم خیلی تاپ ه .. همه رو رد کردم تا پدرم فوت شد .. من بچه بزرگ خانواده بودم همه دوست داشتن زودی شوهر کنم ولی خب با غرور جلو همه وایسادم گفتم نه. تا زمانی ک مستقل نشم از نظر مالی . شوهر بی شوهر .. وقتی بابام فوت کرد خودمو مقصر میدونستم ک عروسیمو ندید

ازدواج کردم وسخت نگرفتم.. گفتم بزار شوهرم کنم تا خواهرای کوچکتر از خودمم برن .

ب هرحال تو زندگی با این مرد که کاری جز فحاشی . توهین وکتک بلد نبود بازم زیاد مقاومت نکردم فقط میگفتم جرا اینکار میکنی ! 

بازم مثل همیشه نجنگیدم.. تا اینکه بهم ثابت شد دلش با ی زن دیگه س .. شاید باورتون نشه ولی زیاد غصه نخوردم  .. طلاق گرفتم 

و الان برگشتم 

دوباره میگم باید آیندمو بسازم !! ولی وقتی ب گذشته نگاه میکنم و به خودم میبینم اصلا توانایی شو ندارم .

من هیچوقت نمیدونم ۷ صبح تا ۴ عصر بکوب سرکار. باشم .

من هیچوقت هیج مهارتی نداشتم .همیشه با قدرت شروع و درانتها گند میزدم ‌

همیشه دوس داشتم مثلا ساعت ۹ برم سرکار و ۲ برگردم ولی نمیدونم چکار که با روحیه تنبل بودنم و بدون مهارت و بی اعتماد ب نفسم میاد؟؟.بنظرتون ۳۷ سال سن برا آزمون و خطا بس نیست ؟ از مردها هم که کلا حالم بهم میخوره 

بنظرتون برا آیندم چکار کنم ؟؟ اصلا چکار میتونم کنم به علافی و مفت خوری عادت کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم بیش فعالی دارو بخوری درمان میشی

۳۷ سالمه !!بیش فعالی مگه واس بچه ها نیس 

اینم بگم به شدت خیال بافم و تمرکز ندارم  یادمه ۱۳ سالم بود تو ذهنم با ی مجری رابطه عاشقانه داشتم .

۱۶ سالم بود تو ذهنم یکی ازاقوام شوهرم بود و الی آخر 

همش تو ذهنم میجنگم با دشمنام 

انصافا صداقتت و خودشناسیت قابل تحسینه، قدم اول رو برای تغییر برداشتی...

خب چکار کنم  ... نیاز مبرم به پول دارم خانواده درسته جیزی نمیگن و ساپورت میکنن اما حب خیلی زشته ی زن ۳۷ ساله پول نداشته باشه از خودش

مثلا میگم برم دفترپیشخوان کارکنم ... بدم نمیاد ولی با خودم میگم چرا برم جایی ک ریسش دوست داداشم ه .

ممکنه چیزی بلد نباشم بگه خواهرفلانی خنگه یا پیش رفقاش بگ خواهر فلانی دختر فلانی ک اسم و رسم دار هستن تو شهر واس ۴ تومن اومده وردست شده 

اولین قدم ایمانت به خدارو بیشتر کن  سعی کن از نظر معنوی خودتو بیشتر نزدیک کنی

دوم برای اینک فکر و ذهنت تخلیه بشه ورزش کن برو باشگاه اگه توان مالیش نداری خونه پیاده روی حتمن انجام بده حرکات کششی یوگا حتمن کار کن و تغذیت سالم کن 

سومین قدم دکتر برو و از وضعیت رحم تخمدانت اگاه شو ذخایر تخمکت برسی کن و اگه شد تخمکات فریز کن

چون گفتی فعلا قصد ازدواج نداری بعدن ک ازدواج کردی برای فرزند اوری ب مشکل نخوری دیگه با بالا رفتن سن تخمک زنان بی کیفیت میشه

چهارمین قدم یه کار نیمه وقت پیدا کن ک از نظر مالی کمبود پیدا نکنی بتونی یه پس انداز کوچیک داشته باشی 🌹🌹🌹

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته