2777
2789
عنوان

شوهری ک منت میذاره 😒

2656 بازدید | 18 پست

همش منت سرکار رفتنشو میذاره انگار بقیه مردا نمیرن😒 کاش دستم تو جیب خودم بود بخدا دیگه حتی غذاهم دلم نمیاد بخورم اینم بگم ک حتی هزار تومنم بهم نمیده و منظورش فقط هرجایی ک واسه خونه میکنه شوهرای شمام اینجورین؟

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز

😑😑😑 تو هم مثل خودش شو

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این عادت همه مرداس سخت نگیر مرد منت نزار نداریم کم و زیاد داره منتها😂

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂

مردا جدیدا بیشتز اینجوری شدن هم زن شاغل زیاد شده بیرون میبینن هم گرونی فشار میاره

چقد سخته من نمیدونم بعضی زنا چطوری گوشی و ماشین انچنانی توقع میکنن شوعرشونم براشون میخره

آره شوهر منم خیلی اینطوری بود. چند دفعه بهم گفت چرا کم غذا میخوری روز به روز لاغرتر میشی، گفتم از بس منت میذاری دستم تو سفرت دراز نمیشه، همین قدر میخورم که نمیرم.

بعد از اون یه مقدار بهتر شد

اگه این حرفاش موقعیه که از سرکارمیاد و خسته است باهاش بگو مگو وکل کل نکن...بذار اروم بشه......برای خودت هم یه کاری دست وپاکن کمک خرج با شه براتون. خودتم احساس بهتری داری اونجوری

دیدم دست سردار زمین افتاد روبه کربلا زدم فریاد زدم فریاد...خوندم گاهی روضه ی تن قاسم...گاهی شعر اکبر ناظم...زدم فریااااااددد....ای اهل حرم میرو علمدار نیامد....اااااااییی دل مشو آرام که دلدار نیامد...یارهست توحرم هنوزعلمدار هست...علم حیدر کرارهست...سپهدار هست.....میریم  پرچم صهیون رومیندازیم ...یه حرم مدینه میسازیم که سردااااررر هسسستتتت....ماااالشگرذوالفقارصاحب الزمانیم....مااااا لشگر انتقام سخت شهدااایییممم#ما_ملت_شهادتیم.    #ما_ملت_امام_حسینیم.....#انتقام_سخت.      مرگ برآمریکا مرگ بر اسرائیل.  مالشکرذوالفقارصاحب الزمانیم......مالشکرانتقام سخت شهداییم...یا حسین

نه شوهر من اینجوری نیست من خودم سرکار میرفتم از وقتی بچه دار شدم ۳ ساله نرفتم اما منت نمیزاره چون وضیفشه چون من دارم از بچمون و خونه و ... مراقبت میکنم و ما مرز گذاشتیم غذا ، تمیزی ، بچه با من کار و پول با اون و زندگیمونم خوبه  اما عزیزم بشین باهاش صحبت کن زندگی این طوری پیش نمیری بهتره مثل دوست زندگی کنید و دشمن 

کم و زیاد داره اما اخلاق بیشتر مرداست، تو در مقابلش جبهه نگیر چند دفعه بابت زحماتش تشکر کن  ، به نظرم تاثیر مثبت داره

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...