2777
2789
عنوان

شوهری ک منت میذاره 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2656 بازدید | 18 پست

خب شمام منت بزار هر خدمتی ک برای خودش و بچه ها تو خونه انجام میدی

چرا بعضی مردا از اسلام فقط صیغه رو یاد گرفتن

بهش بگو زن نفقه داره و حقوق داره برای رسیدگی ب وضع زندگی و بچه ها

حتی مادر وقتی ب بچش شیر میده باید حقوق بگیره

این مسائلو برای شوهرت باز کن تا بفهمه ی من ماست چقد کره میده

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
اگه این حرفاش موقعیه که از سرکارمیاد و خسته است باهاش بگو مگو وکل کل نکن...بذار اروم بشه......برای خ ...

والا من از خدامه خودش نمیذاره کار کنم البته پسرم یه سالشه 

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شمام منت بزار هر خدمتی ک برای خودش و بچه ها تو خونه انجام میدی چرا بعضی مردا از اسلام فقط صیغ ...

واقعا چرا به ما هیچی نمیدن مردا؟؟؟؟ مگه اسلام نگفته...چرا پس اینجوریه تازه منت هم سرمون میزارن و میگن وظیفه اته

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
واقعا چرا به ما هیچی نمیدن مردا؟؟؟؟ مگه اسلام نگفته...چرا پس اینجوریه تازه منت هم سرمون میزارن و میگ ...

زن هیچ وظیفه ای نداره و همه ی این کارایی ک انجام میدیم از محبت و عشقیه ک ب شوهر و بچه هامون داریم 

چیزی ک وظیفس کار کردن مردِ ک متاسفانه بعضیا منت میزاره🤦‍♀️

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤