سلام تا حالا شده عمل واژینوپلاستی انجام بدین؟ و فردا پریود بشین؟ آسیب زننده نیست؟ باعث عفونت نمیشه؟ چون من شنیدم بعد عمل همش باید واژن رو با سشوار خشک کنین ؛ ولی اگه یه روز بعد عمل پریود شین چی؟ چجوری میشه خشک نگهش داشت؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان به جای اینکه بیان جوابتو بدن ازت سوالم میپرسن
پس فرار کن😁😝
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
چقدر شد هزینه اش؟ من میخوام زایمان طبیعی کنم بعدش بگم اینکارو انجام بدن
بگو دكتر بعد زايمان برات بخيه ترميمي بزنه
اينجوري بهتره
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800