2777
2789
عنوان

خواهشا خانومایی که بارژیم دختر دار شدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2706 بازدید | 53 پست
عزیزم سردی خوردن مرد خیلی موثره. من دوتادختر دارم.همسرم خیلی گرم مزاجه همیشه داغ داغه حتی تو زمستون ...

توکل به خدا.دعا کنید عاشق دخترم .خدا پسرمم سالم نگه داره اونم دوست دارم ولی دختر یه چیز دیگست

توکل به خدا.دعا کنید عاشق دخترم .خدا پسرمم سالم نگه داره اونم دوست دارم ولی دختر یه چیز دیگست

انشالله به سلامتی باردار بشی و زایمان کنی.

من دنبال روش پسردار شدنم.

به این نتیجه رسیدم فقط آی وی اف.....طبیعی خیلی ریسکه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان رفتم تو نت خوندم  گرمی واسه پسر  سردی واسه دختر درست میگین...

یعنی شما برعکس عمل کردین؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
پسر که خیلی راحته.اگر هزینش داری اره برو 

چطوری؟شما قوت غالبتون چیه؟خودتون و همسرتون؟

والله من از وقتی بدنیا اومدم ترشی نخوردم اصلا سردیجات نمیتونم بخورم نمیدونم چطور دوتا دختر دارم.تخمک گذاری هم خیلیا رعایت کردن نشده

چطوری؟شما قوت غالبتون چیه؟خودتون و همسرتون؟ والله من از وقتی بدنیا اومدم ترشی نخوردم اصلا سردیجات ن ...

خب ببین گرمی اولا خوردنش راحت تره مثلا سردی باعث اسهال میشه ولی گرمی نه،بعدم درسته صددرصد نیس ولی ادم میتونه با کیت تخمک گذاریشو بدست بیاره اقدام کنه،هم احتمال بارداری تو تخمک گذاری بالاتره ولی برا دختر نه.باید لبنیات،ماهی،گوشت گوساله،سالاد کاهو و...رو کلا حذف کنین.بجاش گوشت گوسفند بخورین وفلفل وگرمیو...ولی هرکاریم کنین صد درصد نیس مگه ivf

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹