2777
2789
عنوان

خواهشا خانومایی که بارژیم دختر دار شدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2715 بازدید | 53 پست
میشه بگین چه روزایی بود؟ چند ماه تلاش کردین؟

من با اون ماشین حسابه دراوردم نمیدونم درست بود یا نه،قبلش سردی خوردم ماه اولم رعایت کردم دیدم باردار نشدم ولش کردم هم غذا رو هم اون قبل تخمک گذاری رو،ماه چهارمم باردار شدم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من با اون ماشین حسابه دراوردم نمیدونم درست بود یا نه،قبلش سردی خوردم ماه اولم رعایت کردم دیدم باردار ...

میگم چرا قبلش سردی خوردی؟ 

چیزای سرد که پسر میشن... 

مثل عرق کاسنی 

اونایی که طبعشون گرمه، بچه شون اکثرا پسر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم چرا قبلش سردی خوردی؟  چیزای سرد که پسر میشن...  مثل عرق کاسنی  اونایی که طبعش ...

واه،گرمی پسره سردی دختر دیگه.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
منم می خورم. الان بچتون دختره؟ چه روزایی اقدام کردین؟ چه مدت بعد باردار شدین؟

فعلا هفته 9 هستم نمیدونم

روزهای اقدام 11 و 13. که میدونم سریع گرفت و به روز 14 نکشید. چون روز 11 علائم تخمک گذاری رو دیدم 

من بیشتر از 4سال منتظر بودم... 

آخه وقتی گرمی میخوری و بدنت مثل آتیش میشه، کروموزوم های پسر زود از بین میرن در برابر گرما... 

والا من اولین باره همچین چیزی میشنوم من هم از دوتا دکتر پرسیدم هم تو نت پره ،هم نی نی سایت،اگه سرچ کنین هست،بهرحال دیگه برامن مهم نیس رعایتم نکردم

غذا های سرد دوغ و شیر و خوردن سرکه روزای اقدام شستشو با سرکه  

عزیزم سردی خوردن مرد خیلی موثره.

من دوتادختر دارم.همسرم خیلی گرم مزاجه همیشه داغ داغه حتی تو زمستون.واسه همین اصلا نمیتونه غذاهای بامزاج گرم بخوره.مردای اطرافم هم میبینم اکثرا اونایی که مردشون سردی خور هستن دختر دارن....خصوصا ترشی و ماست