2777
2789
عنوان

کار اینترنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 29 پست
شکر خدا الحمدالله تا الان خیلی خوب بوده خدا کمک کنه بقیش هم عالیه ان شاء الله  جاریم ده ماه جل ...

اره والا درست میگی

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
اره والا درست میگی

چرا فکر میکنید هرکس اینجا هرچی بگه میخواد دروغ بگه؟، 

درسته ادم به هر حرفی نباید باور کنه ولی اینم دلیل نمیشه که هرکس هرچی میگه فکر کنه دروغ میگه

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنید هرکس اینجا هرچی بگه میخواد دروغ بگه؟،  درسته ادم به هر حرفی نباید باور کنه ولی ...

😐😐مگه من‌گفتم دروغ میگی؟

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
اخه حس کردم راست میگی را با تیکه گفتی🤪🙃

😐😐😐😂😂😂نه بابا گفتی اون تونسته چرا ما نتونیم منم اینجوری گفتم 

😐😐😐😂😂😂نه بابا گفتی اون تونسته چرا ما نتونیم منم اینجوری گفتم 

اها اوکی 

سو تفاهمه پیش میاد شما به بزرگی خودت ببخش🤗🌹

اها اوکی  سو تفاهمه پیش میاد شما به بزرگی خودت ببخش🤗🌹

🤩😂😂😂😂😂خداببخشه

😍🌹😘

خخخ حالا برو موفق شدی بیا منم هستم به منم بگو 😃😃😃

خخخ حالا برو موفق شدی بیا منم هستم به منم بگو 😃😃😃

خوب بیا که با هم موفق بشیم چرا اگر موفق شدم بیام بگم به خدا همین الان هم خیلی راضی هستم🤗

من از جاریم ناراحتم که چرا زودتر به من نگفت و من از کس دیگه ای متوجه شدم که خودم هم میتونم کار کنم

شاید اگر زودتر کار میکردم الان خیلی جلوتر بودم 

حتما شرکت نفیس یا لدورا؟

تو دوتاش هستم البته لدورا با اسم ابجیم شرکت کردم ولی خدایی لدورا تمام سود را خود شرکت میبره و فروشنده سود جزیی میکنه

نفیس انصافا هم مخصولاتش عالیه هم قیمتش پایین تزر هست هم اینکه رو یه محصول منی که میفروشم سود خوبی گیرم میاد

خوب بیا که با هم موفق بشیم چرا اگر موفق شدم بیام بگم به خدا همین الان هم خیلی راضی هستم🤗 من از جار ...

باشه میام😃😃