2777
2789
عنوان

ازوقتی خیانتش بهم ثابت شده خواب وخوراک ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد دوباره خیلی خیلی سخته یعنی اوایل  هربار که بیرون بره این حس بد سراغت میاد ولی به مرور زمان کمتر اینکه فراموش کنی رو فکر نمیکنم واقعا کسی پیدا شه بتونه...در یه صورت میتونی فراموش کنی که کلا دور از جون خودتو به نفهمی کامل بزنی و مثل کبک سرت زیر  برف باشه...بنظرم مشاورتو ادامه بده سعی کن خودتو مشغول کنی و تا مدتها بعدش شاید خواب و خوراکت بهم بریزه و حتی هیچ جمعی رو دوست نداشته باشی. تحمل کن میگذره این روزها ولی به سختی 

اعتماد دوباره خیلی خیلی سخته یعنی اوایل  هربار که بیرون بره این حس بد سراغت میاد ولی به مرور زم ...

اگه بازدوباره رفت سراغش چی اگه بازتکرارکردچی همش این سوال باخودم تکرارمیکنم

ظااهراکه خیلی پشیمونه میخواستم برم گفت اگه بری رگ دستم میزنم گوشیش گذاشت کنارمنم مثلابخشیدم ولی دارم ...

گوشیشو ازش بگیر بگو یه گوشی معمولی ک اندروید نباشه بگیزه دستش بگو لیاقت امکانات مجازیو نداری، سیم شو عوض کنه، و ب اسم تو باشه سیم کارتش ک هر وقت خواستی پرینت بگیری،یکم سخت بگیر ساده نگذر

من خیانت به بدترین شکل ممکن دیدم یعنی اینکه پیامهاهمسرم واون خانم دیدم که درموردمن حرف میزدن غیبت من میکردن همسرم عکس منودخترم درحالی که توآشپزخونه بودم براش فرستاده بودنوشته بوددرحال کارکردنه این داره منودیونه میکنه

به نظر من خيانت هيچ جوره قابل بخشش نيست با روانپزشك و مشاور هم قابل حل نيست كسي كه راحت خيانت ميكنه مطمئن باش سري بعد هم انجام ميده اگه واقعا رگ دستشو ميخواد بزنه بزار بزنه تو چرا خودتو عذاب ميدي