2777
2789

اگه این کرم پودرارو استفاده کردین تجربه تونو بگین

تعداد رای : 10
نظرسنجی
لورآل اینفلیبل
6
60%
مای دایموند
3
30%
اینلی
0
0%
بورژوآ ایرمت
1
10%
یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط لورال استفاده کردم عااالیه

شما پوستتون چربه؟برق نمیندازه که رو صورت؟

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
اینارو استفاده نکردم ولی بکا خوبه واسه پوست چرب 

نشنیدم تا حالا اسمشو.تو ایران پیدا میشه؟

ببخشید دوسه هم خوبه؟

نمیدونم تا حالا استفاده نکردم.

لورال عالیه بهترینه برای پوست چرب

شما استفاده کردین؟برق نمیندازه که رو پوست؟

شما استفاده کردین؟برق نمیندازه که رو پوست؟

بله چند بارم شارژش کردم کاملا مات میخوابه رو پوست من پوستم خیلیییییی چربه در حدی ک نیم ساعت بعد برق میندازه ولی با این تا ۴...۵ ساعت اوکی ام پودر فیکسم روش بزنی عالیه

شما پوستتون چربه؟برق نمیندازه که رو صورت؟

من پوستم مختلطه

رو بینیم خیلی چربه با هر کرمی خیلی زود برق میفته

اما با لورال ۷-۸ ساعت ماته

فَاللَّهُ‌ خَیْرٌ حَافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ‌ الرَّاحِمِینَ...... خدایا خودت مواظب نی‌نی من باش👶🏻
بله چند بارم شارژش کردم کاملا مات میخوابه رو پوست من پوستم خیلیییییی چربه در حدی ک نیم ساعت بعد برق ...

منم همینطور پوستم خیلی چربه😕راستی پوستتون چه رنگیه و کدوم رنگشو دارین؟چون میخوام آنلاین بخرم برا انتخاب رنگش میپرسم.

من پوستم مختلطه رو بینیم خیلی چربه با هر کرمی خیلی زود برق میفته اما با لورال ۷-۸ ساعت ماته

پوستتون چه رنگیه و کدوم رنگشو دارین؟میخوام آنلاین بخرم برا انتخاب رنگش میپرسم.

پوستتون چه رنگیه و کدوم رنگشو دارین؟میخوام آنلاین بخرم برا انتخاب رنگش میپرسم.

از گندمی روشن ترم اما خیلی سفید نیستم😐😂

رنگ ۱۳ دارم 

فَاللَّهُ‌ خَیْرٌ حَافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ‌ الرَّاحِمِینَ...... خدایا خودت مواظب نی‌نی من باش👶🏻