2777
2789
عنوان

متخصص آلرژی تهران پیش کی برم

| مشاهده متن کامل بحث + 14942 بازدید | 48 پست
والا من که کامل خوب شدم از زندگی افتاده بودم  بعد خوبیش اینه دیگه از شر این قرص های خواب ...

علائم شما چی بود بعد چند مدت خوب شدین

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سال پیش شاید 10 سال پیش

منم همون حدودا چون سایتشو‌نگاه میکردم انگار قبل مراجعه باید پزشک‌آلرژیتو‌تایید کنه بعدا اونجا تست بگیرن 

زمان من اینجوری نبود

گفتم ببینم شما از شرایط جدید اطلاع دارید

به چی آلرژی داشت چه مدت بود  من ۵.۶ سالی میشه مدام عطسه میکنم خارش بینی واقعا کلافه میشم خیلی ...

دختر من یهویی آلرژیش شدت گرفت کل فصل پاییز بینیش گرفته بود و اصلا با بینی نمیتونست نفس بکشه 

چشماش ورم میکرد اصلا یه وضعی بود

بعد که رفتم‌پیش دکتر بمانیان 

گفت حساسیت به گردو خاک و هواست 

حساسیت به فصل پاییز و یه کمی هم به بهار  

با یه دونه قرص و اسپری خوب شد 

اگه تونستی یه سر بری پیشش خیلی دکتر خوبیه مطمئن باش پشیمون نمیشی 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
من که سیتریزین میخورم احساس میکنم قرصه بهم میخنده 😂😂😂😂 دیگه اصلا جواب نمیده انواع آمپولارو برام ...

اره خیلی بده

حالا بری کلینیک همه مواد آلرژی زارو‌به دستت تزریق میکنن بفهمن به چیا  حساسیت داری طبق اونا برات واکسن درست میکنن

حرفه ای ترین جاست دیگه

دختر من یهویی آلرژیش شدت گرفت کل فصل پاییز بینیش گرفته بود و اصلا با بینی نمیتونست نفس بکشه  چ ...

اینقد اسپری و قرص و آمپول استفاده کردم بخدا ولی بازم میرم واقعا حس بدیه همش عطسه کنی خارش بینی آب ریزش

اینقد اسپری و قرص و آمپول استفاده کردم بخدا ولی بازم میرم واقعا حس بدیه همش عطسه کنی خارش بینی آب ری ...

انشاالله بهتر بشی گلم ...

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
تنگی نفس در حدی که دو سال نخوابیدم و نشسته میخوابیدم و دو بار تو راه اورژانس نفسم قطع شد و بیهوش شدم ...

ان شاءالله همیشه سلامت باشید

اره خیلی بده حالا بری کلینیک همه مواد آلرژی زارو‌به دستت تزریق میکنن بفهمن به چیا  حساسیت داری ...

ممنون عزیزم 🌹❤🥰

سرچ کنم کلینیک آلژی دیگه چون تهران نیستم