2777
2789
عنوان

متخصص آلرژی تهران پیش کی برم

| مشاهده متن کامل بحث + 14936 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی بده حالا بری کلینیک همه مواد آلرژی زارو‌به دستت تزریق میکنن بفهمن به چیا  حساسیت داری ...

شرایط سنی نداره این واکسن چون من پسرم یکسالشه شنیده بودم از ۵ سال به بالا دیگه واکسن میزنن 

تعریفشونو خیلی شنیدم پسرتون به چی آلرژی داشت  

پسرم شبا خیلی سرفه میکرد . مخصوصا وقتی سرما میخورد اصلا نفس نداشت لباش دائم ترک میخورد . ی بارم برونشیولیت گرفت.

چند تا دکتر بردم خوب نشد . دوبار بردم پیش دکتر پروانه خداروشکر کامل خوب شد . داروهاش همون داروهای دکترای دیگه بود اما دوز مصرفیش فرق داشت. خدا بهش سلامتی بده همیشه دعاش میکنم.

مشکل بچه شما چیه عزیزم؟؟

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
پسرم شبا خیلی سرفه میکرد . مخصوصا وقتی سرما میخورد اصلا نفس نداشت لباش دائم ترک میخورد . ی بارم برون ...

من پسرم آلرژی به لبنیات گاوی و تخم مرغ داره,باز لبنیاتو میشه گوسفتدی تهیه کرد اما تخم مرغ توی ۸۰ درصد چیزایی که میخوریم هست متاسفانه میخوام ببینم راهی برای درمان هست چاره ای هست 😔

پسرم شبا خیلی سرفه میکرد . مخصوصا وقتی سرما میخورد اصلا نفس نداشت لباش دائم ترک میخورد . ی بارم برون ...

خدا رو شکر که پسرتون خوب شد الهی تنش سلامت باشه عزیزم 

خدا رو شکر که پسرتون خوب شد الهی تنش سلامت باشه عزیزم 

خیلی ممنون عزیزم حالا ببرش شاید درمانی داشته باشه عزیزم امیدوارم مشکلش زودتر برطرف بشه و لذت ببره از هر چی میخوره . 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
سلام عزیزم شما آلرژی بچتون خوب شده؟؟؟؟

سلام پسر  آلرژی به بادوم و گردو و لبنیاتش تموم شد ولی  هنوز به تخم مرغ آلرژی داره ولی تحت نظر دکتر زندیه تهران هست