2777
2789
عنوان

متخصص آلرژی تهران پیش کی برم

14937 بازدید | 48 پست

سلام من پسرم آلرژی داره تو تهران پیش کدوم متخصص ببرمش برای درمان?

تعداد رای : 3
نظرسنجی
متخصص آلرژی کودکان
3
100%
دکتر آلرژی
0
0%

دکتر بمانیان دکتر بسیار حاذقی هست 

که دوروز در هفته یزده و باقی هفته تهران 

اگه بتونی مطبشو پیدا کنی خیلی خوبه 

دختر منم آلرژی داشت شدید ۲ دفه رفتم پیشش خوب خوب شد .

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

ادرسو برات پیدا کردم‌اگه بتونی بری پیشش عالیه 

ببین حتما یه سر کلینیک آلرژی تهران ببر  واکسن دارن پاسه آلرژی به صورت دوره ای میزنه درمان میشه ...

من ۵.۶ ساله گرفتارم سالی ۱۲ ماه عطسه میکنم 😭😭😭

یعنی منم برم خوب میشم

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
من ۵.۶ ساله گرفتارم سالی ۱۲ ماه عطسه میکنم 😭😭😭 یعنی منم برم خوب میشم

والا من که کامل خوب شدم از زندگی افتاده بودم 

بعد خوبیش اینه دیگه از شر این قرص های خواب اور راحت میشی 

دکتر بمانیان دکتر بسیار حاذقی هست  که دوروز در هفته یزده و باقی هفته تهران  اگه بتونی مط ...

به چی آلرژی داشت چه مدت بود 

من ۵.۶ سالی میشه مدام عطسه میکنم خارش بینی واقعا کلافه میشم خیلی دکترم رفتم ولی فایده نداشته😭😭😭

والا من که کامل خوب شدم از زندگی افتاده بودم  بعد خوبیش اینه دیگه از شر این قرص های خواب ...

من که سیتریزین میخورم احساس میکنم قرصه بهم میخنده 😂😂😂😂 دیگه اصلا جواب نمیده انواع آمپولارو برام نوشتن دیگه قطع امید کردم گفتن اگه خوب نشدی تا آخر عمرت باهاته یکی از دکترا هم گفت به آب و هوای منطقه اتون حساس شدی اگه فصلی بود باید بهار و پاییز بود برای من سالی ۱۲ ماهه