2777
2789
عنوان

کیا از راه لیزر بیکینی hpv گرفتن؟

507 بازدید | 27 پست

من امروز رفتم لیزر ی جایی غیر از جای همیشه 

جای همیشه سلفون میکشید اینجا گف سلفون قدرت دستگاه رو میگیره و من الکل میزنم ینی دارم از ترس میمیرم ک الکل ویروس رو میکشه یا ن ؟ شاید یکی زیگیل داشت بدبختم نکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اشناهام جایی که میره سری جدا برای هرکی دارن که میدن به خودشون هرجلسه بیارن  برو جای دیگ ...

سری جدا ینی چی

ببخشید میپرسم چون میخام برم

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️
یکی از اشناهام جایی که میره سری جدا برای هرکی دارن که میدن به خودشون هرجلسه بیارن  برو جای دیگ ...

من ک شهر شما نیستم 

اونم دستگاه کندلا هست فک کنم اونقدر گرونه ک نمیارن شهرای کوچیک

الکل ویروسش رو از بین میبره

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک