2777
2789
عنوان

کسی ازگزینه ۲ راضی بوده؟؟؟

112 بازدید | 7 پست

سلام من سال بعد کنکور دارم میخواستم بدونم کسی که از گزینه ۲ استفاده کرده رتبه خوبی آورده یانه؟؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

اره من هم لیسانس انسانی هم برای تجربی که خوندم جفتشو گزینه دو رفتم عالیه

ممنونم میشه بگین رتبتون چند شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انسانی 900 تجربی هم نمیتونم بگم ولی  شهید بهشتی خوندم و دارم میخونم هر جفت شو    

ببخشید رتبه وتراز مثل کنکور بود یا فرق میکرد

و اینکه من درسم خیلی خوبه وهر سال شاگرد اولم به نظر تون الان که کلاسها مجازی شدن ارزش داره ثبت نام کنم یا نه ؟؟؟

ببخشید رتبه وتراز مثل کنکور بود یا فرق میکرد و اینکه من درسم خیلی خوبه وهر سال شاگرد اولم به نظر تو ...

مثل کنکور بود تقریبا سطح سئوالاتش نه مثل قلمچی فضایی نه مثل گاج پایینه دقیقا هم سطح کنکوره  و اینکه درس خوب تو مدرسه اصلا معیار خوبی برای کنکور نیستش چون قضیه کاملا فرق داره من دخترخالم معدل دیپلمش 20 بود رتبه 14 هزار اورد...اره از الان باید بری قطعا تا با سئوالات اشنا بشی عزیزم خیلی کمکت میکنه تازه متوجه میشی کجای کاری حساب کار دستت میاد چقد بخونی و اینا  

پزشک  اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند 
مثل کنکور بود تقریبا سطح سئوالاتش نه مثل قلمچی فضایی نه مثل گاج پایینه دقیقا هم سطح کنکوره  و ا ...

خیلی ممنون کمک بزرگی کردین ⚘⚘⚘⚘⚘