2777
2789

خانما من باردارم و تو سونو ان تی بهم گفتن به احتمال زیاد بچم دختره

دیشب خواب دیدم دخترم به دنیا اومده یه جفت چشم سبز  خییییییلی خوشرنگ داره تعبیرش چیه به نظرتون؟

ینی از دیشب منتظرم فقط دوران بارداریم تموم شه دخترم به دنیا بیاد انقد که از دیشب بی قرارش شدم😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم تعبیر بچه نوزاد به معنی اینه که یه خبری بهت میدن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

من سر سقطم همچین خوابی دیدم یه دختر چشم سبز دارم. ولی بچم سقط شد. 

دوباره باردار شدم الان یه دختر ناز توی دلم دارم😍

اینم بگم من چشام رنگی نیست ولی مادرم و خاله هام پدر بزرگ مادر بزرگم همشون چشم سبزن من چشام شبیه بابامه😁

1400/7/12 تولد سایا عزیزم😘😘😘
من سر سقطم همچین خوابی دیدم یه دختر چشم سبز دارم. ولی بچم سقط شد.  دوباره باردار شدم الان یه د ...

منم مث شما چشام رنگی نیست البته قهوه ای خیییییلی روشنه که همه میگن چشات شبیه چش رنگیاس

و اینکه مامانمو خاله هام چشم رنگین میگم شاید به اونا بره😂😂

منم مث شما چشام رنگی نیست البته قهوه ای خیییییلی روشنه که همه میگن چشات شبیه چش رنگیاس و اینکه م ...

دقیقا منم همچین فکری میکنم😂😂😂همشون چش قشنگ من قهوه ای تیره. 

فعلا باید صبوری کرد. تا ببینیم قسمت چیه شبیه خوابم میشه یا نه

1400/7/12 تولد سایا عزیزم😘😘😘